Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 14 éves csaj vagyok a pasim 21 éves! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem merem el mondani a szüleimnek mert félek hogy eltiltanának tőle!Segítsetek!2013. máj. 25. 16:02
3/21 A kérdező kommentje:
Igen tuti fix ha megtudnák hogy egy 21 éves pasim van nem engednék meg!!De félek hogy ki fog derülni..
2013. máj. 25. 16:05
4/21 anonim válasza:
Szerintem meg a pasid gáz, gondolom egy szűz kis lúzer lehet, akinek életében nem volt még korabeli barátnője, sőt azon kívül sem. Komolyan, mit akar egy 21 éves egy 14 mondhatni még kislánytól??? Max szexet, vagy ha komoly kapcsolatra gondol, akkor is csak azért, mert a korabeli lányoknak nem kell,és így inkább a fiatalabb lánykánál próbálkozik, mivel a tini lányok szeretnek felvágni az idősebb pasikkal.
5/21 anonim válasza:
A pasid nagy szánalmas. 21 éves létére egy olyan csajnak a seggét nyalja, aki még fel se meri vállalni. Kész szánalom. Neked se nagy hódítás egy ilyen kis csicska papucs!
7/21 anonim válasza:
Apád helyében úgy összeraknám a srácot, hogy beszarna, behugyozna.
8/21 anonim válasza:
szerintünk mi? olvastad a tizelnyolcas korhatárt? biztosan. de fel nem fogtad. a faxt viszont tudod fogni? kérdezd meg anyádékat, szerintük mi!
:)))
10/21 anonim válasza:
Ekkora egy nyomorékot... Ez nagyon gáz. Már mindent leírtak az előttem szólók... Jobb lenne, ha megtudnák szüleid.. te szobafogságot kapnál, meg két taslit, a srác meg remélem többet, hogy egy ilyen kis lánnyal van együtt mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!