Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 14 éves csaj vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 14 éves csaj vagyok a pasim 21 éves! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem merem el mondani a szüleimnek mert félek hogy eltiltanának tőle!Segítsetek!
2013. máj. 25. 16:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Pff pff :SS könnyű tanácsokat osztogatni de ha ti lennétek ilyen helyzetben akkor rinátok na huzatok a faszomban ti köcsögök
2013. máj. 25. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Tényleg rínék, ha egy szánalmas büdös szájú gyáva féreg lenne a párom.
2013. máj. 25. 16:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem édesem, nekem 14 évesen volt annyi tartásom, hogy nem egy nyomi 21 évessel jövök össze. Inkább vártam a megfelelő partnerre.

21N

2013. máj. 25. 16:28
 14/21 anonim ***** válasza:

8. Az egyáltalán nem biztos, hogy a f*szt tudja fogni. Amúgy meg csak a szexualitás 18+, ha észrevetted volna. Szerintem természetes, hogy a tapasztalatlan, még a tinikorba alig belépett embereknek több tanácsra van szüksége, mint tapasztalt társaiknak, akik már megéltek egyet s mást.

Ettől függetlenül én sem pártolom, hogy ilyen idős hapsival járjon, de attól még nem kéne ilyen undorítóan beszélni vele. Könyörgöm, ő egy kislány, az ő korában még simán lehet ilyen szerelem, le merem fogadni, hogy ti is ilyen kis naivak, reménykedőek, szerelmeskék voltatok.

Egyébként volt itt hasonló kérdés már, és ott sem szexelt a pasi a lánnyal, ők 6 hónapig voltak együtt azt hiszem, és addig nem fektette meg, nem is erőltette, csak mondta, ha majd a lány is akarja. Ettől függetlenül szakítás lett a vége, mert a hapsi összejött az exével.

Na igen, 21 évesen már több csalódáson is túl van az ember, sokakat addigra már többször is átvernek, míg 14 évesen még reménykedő, álmodozó egy kislány. Ezért szerintem a srác számára előbb-utóbb nehézzé válik a helyzet, mert vannak vágyai, és egy teljesen más korosztálynak a része. Ha rendes, akkor nem fogja megrontani, kihasználni a 14 éves kis barátnőjét, de nem fogja több évig bírni így a helyzetet, és tovább áll. :S

17/L

2013. máj. 25. 16:29
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló!!Végre valami értelmes ember is van itt ezen a oldalon!
2013. máj. 25. 16:35
 16/21 anonim ***** válasza:
2013. máj. 25. 16:35
 17/21 anonim ***** válasza:

"Pff pff :SS könnyű tanácsokat osztogatni de ha ti lennétek ilyen helyzetben akkor rinátok na huzatok a faszomban ti köcsögök"

Aha... akkor miért kérsz tanácsot, ha még sem kell?

2013. máj. 25. 16:46
 18/21 anonim ***** válasza:

tanácsot te kértél...

10 év múlva majd gondolj rá, h küldted el a neked válasolókat a pi.ába, mikor már cseszheted az életed...

2013. máj. 25. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:
szánalmas a srác, ahogy mondták...meglett ember létére egy nyolcadikos tinivel kell kikezdenie...apád már olajozza a sörétest a pincében
2013. máj. 25. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Igazából én sem pártolnám, ha a 14 éves lányom egy 21 éves fiúval járna, azonban tiltással, fenyegetéssel sem lehet semmit sem elérni. A tiltott gyümölcs mindig édesebb.

Én minden esetre elmondanám a szüleimnek, de én olyan viszonyban is voltam velük mindig is, hogy bármit el lehetett nekik mondani és felnőtt módjára megbeszéltük, még akkor is, mikor éretlen kamasz voltam.

Ha én lennék az édesanyád abban a pillanatban megkérnélek rá, hogy hozd ide azt a fiút, had nézzem meg, had beszéljek vele. Abban biztos lehetnél, h nem hagynám, hogy csak úgy találkozgass vele. Ha szeret téged, veled akar lenni, azt az én felügyeletem mellett tehetné. Utálnál érte, az fix, de valamit valamiért. Kompromisszumra lépnék veled, ahogy az én szüleim csinálták velem anno 24/L

2013. máj. 26. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!