Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a kapcsolatnak? 23/N
Figyelt kérdés
2 év után úgy érzem mintha párom változott volna. Már nem érdekli, hogy tetszen nekem, nem gondolja komolyan, de mondja hogy elmegy megmutatja magát a lányoknak... ezt viccesre veszi és a kapcsolatunk elején is viccelődtünk ilyenekkel, de mintha komolyan mondaná úgy tűnik nekem.
A szexuális életünk soha nem volt megfelelő, 5 percnél nem tartott tovább egy aktus sem... én hiába olvasok utána és mondom el neki, hogy hogyan kéne változtatni ezen, mintha meg sem hallaná...
Ezek ellenére szeretjük egymást és ugyanolyan odaadó és ugyanúgy figyel rám, mint korábban, de néha elgondolkozom ezen, hogy talán nem illünk össze?
2015. jan. 21. 14:53
11/11 anonim válasza:
Ahol már ilyen gondolatok előjönnek belül,ott a gond nem kicsi.Mindig így szokott kezdődni a kapcsolat megromlásához vezető út.Szóval vagy most adsz a barátodnak ultimátumot,és tisztázod vele,akar-e téged,vagy tovább őrlödsz,és akkor jobban fog fájni a vége.Előbb-utóbb úgyis le kell lépned,ha ez így megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!