Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme úgy egy kapcsolatnak, hogy tudom, hogy nem vele akarom leélni az életem?
Jó, hát csak 17 éves vagyok, meg csak 3 hónapja vagyunk együtt, de most így hirtelen felmerült bennem ez a kérdés. Jól megvagyunk meg szeretjük egymást, de a barátnőmék (ő és a barátja) is azt tervezgetik, hogy majd összeköltöznek, meg már megbeszélték, hogy melyikük mennyi gyereket szeretne, meg ilyenek. Én meg azt az egyet biztosan tudom, hogy (bár tényleg szeretem a barátom), de nem vele akarok majd élni, gyerekeket szülni...
Szóval szerintetek?
Van.
Nem kell holtomigland-holtodiglant gondolkodni. Attól még lehet szeretni a másikat. Lehet tapasztalatot szerezni és ha érzelmileg érettek vagytok, akkor később lehettek barátok, akik jól ismerik a másikat.
Ennyi idősen szerintem kicsit butácska, aki már a gyerekekről meg egyebekről ábrándozik. A mában kell jobban élni, mert mire eljön a gyerekvállalás ideje, addig kitörhet akár a III. világ háború is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!