Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? (többi lent)
Egyszerűen eddig már párszor voltam szerelmes de nem tudom, most is szeretek egy srácot, de neki nem kellek már. Túl kell tennem magam, és pasit kéne szereznem, de nekem csak ő kell... és mindenkiben őt keresem, hozzá hasonlítom:S
de nem találok egyszerűen olyan srácot mint ő:( és teljesen el vagyok keseredve:( minden nap csak sírok és sírok... mindenről ő jut az eszembe! és akármit csinálok folynak a könnyeim, ha fekszem, ha fürdök, ha hajat szárítok, ha tanulok mindig...:( úgy érzem meg bolondulok:( de most összejött egy csajjal...és bekevertek meg minden és most utál:( és kibékültünk, de most nekem kevert be a srác mert továbbadott valamit amit régen elmeséltem neki, és odamentem hozzá és mondtam neki, h miért jó ez neki meg minden, és nem is szólt, csak belenézett a szemebe és mondta, h már neki is elege van..és után na azt mondták a haverjai, h azt mondta "elküldött a g*cibe"azt mondta közbe meg sem mert szólalni... de sírva szaladtam el mikor odamentem hozzá, de nem látta, pedig nagyon sírtam nem ismertem magamra, hogy odamentem leoltani... de végül is annyira ne oltottam le, mert szeretem és annyira , h áh:(:( mit tegyek? 15 éves lány vagyok:)
figyelj...lehet, hogy most faj...de hidd el..mindenkinek meglesz a maga parja.te is megtalalod. en mikor a pasim megcsalt es megutalt mikor kitalaltam a csajnak majdnem megolt annyira ideges lett...azota nem is allunk szoba.
de szerintem keress tovabb...nyisd ki a szemedt es nezz korul hatha eszreveszel valakit aki mar reg szeret csak a "vaksagodon"keresztul nem lattad meg.
remelem megtalalod azt aki szeretni fog.
de tudom, hogy nehez keres. de torekedj ra, hogy legyel boldogabb...ott vannak a barataid. a szuleid...akik szeretnek..nekik is fajdalmat okozol azzal, ha olyan vagy mint egy zombi es sirsz meg sirsz.
sird ki magadat meg 1x...utoljara. es utana kezd elorol az egeszet.
sokan szeretnek...legalabb miattu...most nem akarom itt osztani az eszt. de probald meg.
Csapongsz ide-oda, magadat emészted. Több helyen is homályos a dolog, nem mondtad, miért nem kellesz már neki, és azt se, hogy mit kavartak be.
Fiatal vagy még, ezért inkább a szívedre hallgatsz, mint az eszedre. Szerintem békén kellene őt hagynod, és kerülni, amennyire csak lehetséges.
Az meg, hogy "pasit kellene szerezned", az egy nagy baromság. Ez nem verseny, nem kötelezettség. Amúgy is csak görcsölnél az egészen, mert más járna a fejedben. Tedd magad először túl rajta, aztán jöhet majd más. Mindent csak szépen sorjában.
nem nem kellek neki, én szakitottam, mert 2 hónapig könyörgött, h járjak vele, mert szerelmesek voltunk, de nem akartam elkapkodni, és mikor belementem 3 napig eggyütt voltunk, és ez pont szünetbe volt, 2 hétig nem taliztunk, és azt mondta, h már nem érzi teljesen azt amit eddig, és mondtam, h akkor szakitsunk... hülye voltam:(:(
nagyon megbántam:(
ááh, tuti, hogy nem akar már semmit sem tőlem..:( legalábbis szerintem..:S
akárhányszor mondtam neki, h próbáljuk meg mondta, h nem akar már , és nem tudja, ezeket mondta mindig..:S
nemtudom mi lenne a jóó:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!