Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan 20 felett még nem csókolóztak vagy csak 20 éves koruk után?
Kedves kérdező! Sztem ne keseredj el :) én 21 éves voltam az elsőnél, még se érzem úgy h lemaradtam volna vmiről, vagy h jobb lett volna ha előbb történik... Járj el bulizni, akár házibulikra, próbálkozz, és ne add fel :)
22/l
Én 20 éves korom végén csókolóztam először életem első randiján. Nem volt barátnőm előtte, csak általánosban egyszer:D de ott semmi nem történt.
A harmadik randinkon vesztettem el a szüzességem, és 1 hónapra rá töltöttem a 21-et. Amúgy azóta már feleségül vettem ezt a nőt:). Ő akkor 24 éves volt 5 év tapasztalattal, több kapcsolattal és csalódással a háta mögött.
Nagyon jó érzés volt, eszméletlen jól csókol, ösztönösen jött, mit, hogy kell, bár azt mondta a feleségem, hogy akkor először még nyögtem is csók közben, én észre sem vettem.
Amúgy internetes társkeresőn ismerkedtünk meg, kicsit több mint 2 hét után találkoztunk először. Az első hónap végén megkértem a kezét, az 1 év végén összeköltöztünk, és fél évre rá házasodtunk. Nyár elején lesz 5 éve hogy együtt vagyunk.
Ne keseredj el. Pillanatok alatt meg tud változni egy ember élete. Még ha nem is pont arra vágysz amire én vágytam. Egyetlen kapcsolatra, 1 nőre akit szerethetek és aki szeret. 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!