Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátom el kezdjen értem küzdeni?
Ezt nem fogom megérteni sosem, hogy miért van sok lány olyannal ki nem tiszteli és miért szarja le azt akitől tiszteletet is kapna ?
Talán azért mert a lányok nem bírjak azokat a srácokat akik jobban tisztelik vagy szeretik őket mind önmagukat ?Ha igen akkor önmagukat miért ne szeretik annyira, hogy egy olyan srácot keressenek ki legalább annyira tiszteli és szereti őket is mint önmagát és ez szerintem mint két félre igaz.
Ha mindenki legalább annyira tisztelné és szeretné önmagát mint a társát és fordítva annyira tisztelné és szeretné a társát is mint önmagát akkor :
- nem sok haszna lenne ennek a topiknak
- nem lenne több csak, hogy legyen nekem is valakim kapcsolat
- nem lenne több kihasználtság stb. stb.
( vagy mert tiszteletből nem használná ki a másikat vagy mert annyira tiszteli önmagát az adott személy és észreveszi mi folyik körülötte)
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!