Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam 2 év után a barátnőmmel. Bunkóság visszakérni a drágább ajándékokat? (nyaklánc, gyűrű, mp3 lejátszó, stb. )
Anyámtól kaptam egy vékony ezüst nyakláncot még nagyon régen, amit képes voltam odaajándékozni később az akkori barátnőmnek, akibe egyébként se voltam szerelmes. Nem értem hogy voltam képes rá, de máig bánom a dolgot, és persze neki eszébe se jutott volna visszaadni, én meg persze nem kértem vissza. Máig bánom. Nem az értéke miatt, hanem mert szerettem azt a láncot és ugye eszmei értéke is volt. Abban pedig biztos vagyok, hogy azóta is ott porosodhat valamelyik fiókjában vagy elrakva valami dobozba... de már nem vagyunk beszélő viszonyban.
36f
Ajándékot nem illik visszakérni. A jeggyűrű az más, hiszen azzal házasságot ígértek egymásnak. Amúgy meg inkább anyukádnak vegyél új ékszert és ne használtat.
Én nem értem, egy párkapcsolatban minek ajándékozgatni, ha utána visszakéred. Én felnőtt nő vagyok,és sosem ajándékozunk egymásnak nagyobb értéket, csak könyvet, parfümöt maximum.
El sem fogadnék nagyobb értéket és én sem adnék. Nem azért mert sóherek vagyunk, hanem mert nem drága tárgyakkal fejezzük ki az érzelmeket.
Amik esetedben baromi mélyek lehettek, ha két év után visszakéred az ékszereket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!