Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökkre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
Az a nagy problémám hogy nagyon tudok szeretni és amikor szeretek akkor mindent megteszek a másikért,lehozom neki a csillagokat is,sajnos a másik oldalról meg elég sértödékeny vagyok,amikor minden happy és minden ok,akkor borul fel minden hirtelen,elég v mi aprócska dolog,(pl: nem veszi fel a telot amikor hivom,vagy nem ir nekem emailt vagy máshová) eddig mindig ezekért ment tönkre minden kapcsolatom,és már belefáradtam.. F/24
2010. febr. 7. 19:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A lányok nem bírják,ha túlságosan korlátolják őket. A leírásból olyannak tűnsz, mint aki birtokolni akarja a barátnőjét. Na ez a gáz. Hagyd, hogy a lány is szabad legyen egy kicsit. Ne vitatkozz vele értelmetlen dolgokon, és ne tekintsd tárgynak, ami a tiéd.
2010. febr. 7. 19:57
 2/15 A kérdező kommentje:
igen ez lehet a gond :(
2010. febr. 7. 19:59
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem egyedi az eseted. Sokan vannak így, egyszerűen birtokolni akarod a nőket, hogy csak a tieid legyenek.

Olyan vagy, mint egy kisgyerek, aki kap egy aranyos hörcsögöt. Olyan aranyos, meg puha, meg minden. Szereti, de annyira, hogy csak szorítja, közben viháncol, nevetgél, ameddig a szerencsétlen elpusztul. Pedig Ő csak szerette, de a hörinek ez túl sok volt. Aztán pedig nem érti, mit csinált rosszul, és csak sír.

Kicsit fura példa, de remélem az üzenete világos a képnek.

Az ilyen viselkedésnek sokszor az eredete a gyerek és tinédzserkorra vezethető vissza az oka. Családon belüli meg nem értettség, elhanyagoltság, szeretethiány. A lehetőség benned van a változásra, csak végig kell gondolnod, és a szívedre hallgass, ne az agyadra. Nem szégyen segítséget kérni sem, azért vannak. Az egész rajtad múlik.

Sok szerencsét!

2010. febr. 7. 20:32
 4/15 anonim válasza:
Igen
2010. febr. 7. 20:36
 5/15 A kérdező kommentje:

Az ilyen viselkedésnek sokszor az eredete a gyerek és tinédzserkorra vezethető vissza az oka. Családon belüli meg nem értettség, elhanyagoltság, szeretethiány.

IGAZ NAGYON,DE HA A SZIVEMRE HALLGATOK AKKOR AZ AZT MONDJA NE VÁLTOZTASS,ADD ÖNMAGAD,HISZ MINDIG EZT MONDJA MINDENKI..:(

2010. febr. 7. 20:59
 6/15 anonim ***** válasza:

Add önmagad, ez így van. De ha rájössz, hogy valami nincs rendben belül, és megváltozol, akkor már az leszel te. Vannak olyan dolgaink, mindenkinek vannak, amit elrejt magában, mert olyan dolgok, amik másokat elüldöznek, elrémisztenek, elidegenítenek.

Magadat kell adnod, mindig. Az eszed mondja azt, hogy bizalmatlan vagy. Ha szereted, akkor nem hallgathatsz a kételyeidre mindig, mert az csak megmérgez mindent. Ha akar úgyis meg fog csalni, nem tehetsz semmit. Ezt kell felfognod. Ha szereted, akivel vagy, akkor nem gyanakodhatsz mindig rá lépten-nyomon.

Mindenen lehet változtatni, és sosem késő. Senkinek nem tartozol vele, csak saját magadnak. Adj egy új esélyt magadnak.

2010. febr. 7. 21:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem is a megcsaláson van a hangsúly,hanem amennyi kapcsolatom volt még,mindegyik e miatt a "hörcsögös" dolog miatt ment tönkre,mert egyszerüen nem birok leálni,és úgy érzem én már nem tudok megváltozni,igen lehet akkora a szeretett éhségem hogy csak ezzel az egy dologgal tudnám egyensúlyba hozni,"ha én úgy szeretek ahogy szeretném hogy engem szeressenek"
2010. febr. 7. 21:28
 8/15 A kérdező kommentje:
igen én szeretném ha engemet igy szeretne v ki,nem zavarna cseppet sem..
2010. febr. 7. 21:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon megviselik az embert az efféle tapasztalatok..a kisgyerek hasonlat azért is jó, mert a gyerekek még kicsik,még kevés tapasztalatuk van a szeretetről, (ha egyáltalán van), és még nem tanulták meg hogyan kell szeretni..felnőttként is sajnos így vagyunk sokszor, ha gyerekkorunkban nem volt aki mint egy példakép előttünk, megtanított volna jól szeretni, mert azt magunktól nem tudjuk megtanulni..akkor nehezen várhatjuk el magunktól,bármennyire is vágyunk szeretni és szeretve lenni, hogyan kell azt jól tenni a szeretet művészet melyet egy életen át gyakorolni kell, de legalapvetőbb élmények,melyek egész életünkön át elkísérnek e téren, gyerekkorunkban alapozódnak meg..ha ez hiányzik..nagyon nehéz pótolni és helyrehozni..
2010. febr. 7. 22:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Öreg, én szinte szóról szóra úgy vagyok ahogy te. Tudod mit? Ez ronda lesz: gondolj úgy a nőre, mint egy k*rvára, akit csak dugni kell! Kicsit érzéketlen leszel, de nem alakul ki az érzelmi kötődés és nem leszel iylen vérgőzös mint most.

Nekem ez bejött.

2010. febr. 7. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!