Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnám vissza?
ello 1 rövid történetet szertnék elmesélni
van 1 internetes játék(Metin2 mmorpg) megismertem ott 1 lányt
hamar egymásba szerettünk látatlanban skype és az internet segitségével volt köztünk elég nagy távolság
de egyikünket se érdekelte ugy három 7 után megsett az első találkozás!
mégjobb lett utánna a kapcsolatunk annyira összepasszoltunk szinte tökéletes volt minden az összeköltözést tervezgettük minnél elöbb.
A másodk találkozásnál már azse érdekelt volna minket ha teherbe esik. Nem is védekeztünk ellene:)
pedig csak 1 hónapja voltunk együtt és ezidő alatt 2 szer találkoztunk
de téleg ugyéreztük mind2e n hogy megtaláltuk az igazit!
De utánna történt valami...
kiderült, hogy nem lett terhes és a távolságra hivatkozva elhagyott..
Nagyon kiakadtam, mert annyira beleéltem magam ebbe az egészbe én 25 ő 21 éves
Miután szakitott a játékban még probáltunk barátkozni de nem túl sikeressen
És az én hibám, hogy mára már szóba se áll velem:(
Eléggé kivoltam akadva és amikor mással volt én is ott voltam majdnme mindig mint valami rossz kullancs
és elege lett a féltékenykedésből....
És a zaklatásból
3 hete nem vagyunk együtt és 4 napja nem beszélünk van uj pasia is igaz csak játékban
Az ezzel a baj, hogy én még mindig ugyérzem ő az igazi és nagyon szeretem de már a bocsánatkérésem se hallgasa meg...
az idiota viselkedésem miatt nem bezsél velem és kezdem látni nincs remény:(
esetleg valami ötlet amitöl jobb lenne a dolog?
Jézusom, ez nagyon durva, mik vannak! Gyereket akartál egy csajtól a második találkozáson?! NORMÁLIS VAGY???? Én tudom mi a teendő: Keress fel egy pszichológust, de sürgősen!
Ja és kezdj el WOW-ozni.
Hát egy kicsit furi h játékon keresztül ismerkedtetek meg...de mind1
szóval szerintem hagy békén egy kicsit ne zaklasd! és ha ő is komolyan szeret egy idő után ő fog jelentkezni mert hiányozni fogsz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!