Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért "kutatnak" a párjuk telefonjában? Megoldás?
Szeretem-imádom a páromat, és takargatnivalóm sincsen előtte de ez nekem már sok.
1hónapja vettem egy új mobilt, azóta a párom azt nyomkodja. Nem vagyok irigy, de el sem kéri és igaz nincs rejtegetni való, de nekem is van intimszférám
Neki is tök jó új szériás okostelefonja van, de én sosem nyulkálok az övébe.
Ma is mire visszamentem a reggeli teenedőim után a szobában, látom hogy a telefonom a kezében ...
nagyon mérges lettem.
Ha levédem kódzárrall elkezdi kérdezgetni, hogy "Mivan, takargatnivalód van??"
Plusz mindne hülyeséget átállít rajta és engem ez zavar. Az az enyém, én vettem!
Lehet a "kutakodás" mögött féltékenység a részéről? Megoldás?
Lassítson már a sok feminista...
Barátnőmmel dettó ez volt. Nem engedte, mindenhová magával vitte, még pisilni is.
Egyszer zuhanyzásnál a szábában hagyta, tőlem 1 méterre. Csipogott, mert kapcsolva hagyta a wifit, és facebookon meg írtak.
Gondoltam zuhanyzik, úgyse tudja meg... Megnéztem, 1 srác írt neki, hogy jó volt a tegnap előtt, mikor talizunk ismét?
Bementem a fürdőbe, bedobtam a pólóját, nadrágját meg hozzávágtam a telefonját, majd mondtam neki hogy 10 perce van eltakarodni a házból.
Mellesleg 5 hónapja jártunk már.
Lehetséges hogy ő is ilyesmire gyanakodik, azért nyomkodja a telefonod.
ha annyira tényleg nincs rejtegetnivalód, akkor add neki oda had olvassa végig egyszer és kész.
De hülyének ne nézd. Emiatt utálunk meg titeket és csak használunk ki.
Mert ilyen hülyék egyesek. Nem te félre ne érts.
21. Az a Te eseted. Amúgy meg azon kívül, hogy szemétség amit csinált az gondolom tökéletes amit Te tettél.. táskáját is rendszeresen áttúrtad?
Az itteni leírás szerint nincs féltékenység a dolog hátterében, tehát másról beszélsz.
Intim szférának meg lennie kell. Sem én nem vagyok a tulajdona sem ő az enyém. Én sem turkálok, ő sem turkál. Soha senkiében. Milyen kapcsolat az, amiben ennyi tisztelet nincs? jajj..
Ha ugyanazt tudja az ő telefonja is, akkor cseréljetek telefont 1 időre, tegyétek át a kártyákat, mindkét telefonon gyári visszaállítás, és akkor nyomkodhatja.
Vagy tartsd mindig magadnál, a zsebedben, táskádban, ne hagyd elöl. Ha nem találja meg, nem fogja nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!