Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért "kutatnak" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért "kutatnak" a párjuk telefonjában? Megoldás?

Figyelt kérdés

Szeretem-imádom a páromat, és takargatnivalóm sincsen előtte de ez nekem már sok.

1hónapja vettem egy új mobilt, azóta a párom azt nyomkodja. Nem vagyok irigy, de el sem kéri és igaz nincs rejtegetni való, de nekem is van intimszférám

Neki is tök jó új szériás okostelefonja van, de én sosem nyulkálok az övébe.

Ma is mire visszamentem a reggeli teenedőim után a szobában, látom hogy a telefonom a kezében ...

nagyon mérges lettem.

Ha levédem kódzárrall elkezdi kérdezgetni, hogy "Mivan, takargatnivalód van??"

Plusz mindne hülyeséget átállít rajta és engem ez zavar. Az az enyém, én vettem!

Lehet a "kutakodás" mögött féltékenység a részéről? Megoldás?

2015. jan. 20. 11:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
elég óvodás viselkedés...próbáld ki mit reagál, ha te kezded ezt csinálni a telefonjával...talán észreveszi, hogy milyen buta...
2015. jan. 20. 11:18
 12/24 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#8 egy szép napon fogja a mobilod és többet nem látod egyiket sem
2015. jan. 20. 11:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Vedd el te is az ő telefonját.Nézegesd,állíts át rajta te is dolgokat.Kiderül mennyire viseli el!Talán rá is döbben ,hogy milyen gáz amit csinál.
2015. jan. 20. 11:20
 14/24 A kérdező kommentje:

Pont ma reggel amikor megláttam hogy a kezében van a telefonom, magamhoz vettem az övét és elvittem (nem néztem bele-de neki ezt nem kell tudnia) csak mosolygott rajta, hogy Őt nem zavarja...

Pórbálok rájönni, hogy mi lehet az oka annak amit csinál.

Gondoltam arra, hogy tényleg az újdonság erejével hat rá a készülék, de 1hónap után ez már nem hihető.

A féltékenységet meg nem értem...sosem adtam okot rá...

Pedig ha jobban belegondolok csak a bizalmatlanság az oka...

2015. jan. 20. 11:21
 15/24 anonim ***** válasza:

És mit csinál amikor a telefonodat nézi csak láttad már, híváslistát nézi, telefonkönyvbe a neveket, sms között keresgél, vagy messenger üzenetekben nézelődik...

vagy csak nyomkodja szimplán? Lehet szimplán telefonb*zi, van ilyen is, oké van neki is, de nem ugyan az a típus, és azt mondod a régi telefonod nem érdekelte, akkor?

16/24 anonim ***** válasza:

Ülj le vele és beszéljétek meg, mást nem tudsz, egy párkapcsolat attól az, mert meg tudják beszélni a gondjukat. Igaz az is, kell lennie bizalomnak és őszítéségnek is, hogy jól működjön.

Nálunk se én, se Párom nem kutakodik, mert minek, az már régen rossz lenne. Szeretjük és tisztlejük egymást annyira, hogy ez felmerüljön bennünk.

N

17/24 anonim ***** válasza:

Én megviccelném. Egyik barátnőm nevét átírnám valami pasi névre és megkérném, hogy írjon egy meghittebb hangú sms-t :)

Mondjuk ez a problémádat nem oldja meg, de kíváncsi lennék az arcára, és jót nevetnék először rajta, aztán vele. (Gondolom miután kiderülne, hogy csak poén volt, nem haragudna nagyon ;)

28/F

2015. jan. 20. 11:22
 18/24 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Két telo pontos típusa?

Lehet a tiéd nem is a Földön készült és eltudja vele érni az "UFÓ" lányokat

2015. jan. 20. 11:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kódold le a telefonod, a kezdőképernyőre meg tegyél ki egy kód nélkül elérhető böngészőt. Nálam is ez van, így mindenkinek a kezébe adható, ha valamit meg akar nézni neten. Ha rákérdez miért, akkor mondd azt, hogy védened kell ismerőseid levéltitokhoz való jogát, mert a neked küldött üzeneteik csak kettőtökre tartoznak. Ha ezen elkezd filózni, akkor tegye.
2015. jan. 20. 11:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a tulajdonának tartja, mint ahogy téged is.

Ha már beszéltél vele akkor a beszéd semmit nem ér. Sőt.. minél inkább mondod annál inkább csinálja. És ahányszor visszaállítod annál jobban élvezi, hogy ő megint elállíthatja. Egyfajta kontroll feletted. Játszik veled mint cica az egérrel.

Egyik lehetőség, hogy minden ilyen elállításnál azt mondanám, hogy köszi, milyen jót találtál, ez igazán szuper. Ha nincs ellenállás nem tud rajta szórakozni.

Másik lehetőség: levédeném és amikor megkérdezné, hogy van e takargatnivalóm kedves mosollyal azt mondanám: igen.. aztán szünet után, mikor már látom rajta, hogy kattognak az agykerekei hozzátenném, hogy a telefonom beállításai és nevetnék egyet.

Bármit is teszel, ha ezt a problémát megszünteted számíts a következőre. Ha ilyen a természete valahol ez mindig ki fog ütközni. És ha kis dolgokban hagyod magad jönnek az egyre nagyobbak...

2015. jan. 20. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!