Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell ennyire hulyiteni az embert?
Van egy csaj akit lassan 1 eve ismerek. Minden nap beszelgetek vele irok neki es hat megkedveltem.
Elozmenykent annyit mondok hogy masfel eve tetszik neki 1 srac. 1 evet szenvedett miatta annyira szerette de osszejott annak egyik haverjaval. Olyan indokkal hogy megsajnalta mar meg szereti.
Na toke lett a menyasszonynak. Lassan 4. honapja jarnak de szomoru a csaj. Kiderult hogy szereti a mostani baratjat de a masikba szerelmes nekem meg kezdemenyez.
Mi ez a logika? Most mit elvez abban hogy 2 embernek bssza at az agyat 1 miatt? Sajat magat is kinozza ezzel mert mar kezd a baratja is rajonni hogy valami nem oke.
Valami nőszemely elmagyarazna nekem hogy ilyenkor mit ereznek vagy mit gondolnak vagy mi van???
Sose csináltam ilyet.
Vannak kapcsolatfüggők, akiknek kell valaki különben a rossz önértékelésük miatt semminek érzik magukat. Valószínűnek tartom, hogy egyáltalán nem élvezi, hiszen vágyakozik valaki után akit nem érhet el. Ezen kívül talán a féltékennyé tevés is közbeszólhat. Ha megfigyeled csajoknak is pasiknak is sokszor az kell ami a másiké.
Ha a párom egyedül megy az utcán fele annyi nő nézi meg, mintha velem van és engem is több férfi néz meg ha vele vagyok.
A szerelem meg a párkapcsolatok logikájához kicsit jobban ismerd meg az embereket. Ez nem matek, ahol ha két számot összeadsz akkor ma is és holnapután is ugyanaz a harmadik szám jön ki, hanem jóval nehezebb, bonyolultabb és sokszor csak találgatni lehet.
Önmagadnak a megoldás: LCSB (legyünk csak barátok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!