Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a leghosszabb időtarta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghosszabb időtartam ami egy kapcsolatotok után "gyászolással" telt?

Figyelt kérdés
Én már kicsit több mint két éve nem tudok túl lenni az exemen.. A négy éves egyetemből két év ráment erre, rá se tudok nézni másra. Nyugtasson meg valaki hogy nem csak én jártam így... Semmi kedvem ismerkedni, visszautasítottam pár nagyon kedves embert csípőből és nagyon unom már az egészet.
2015. jan. 20. 01:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Csak valaki mondaná már meg, hogy mikor lesz vége? :D

Esküszöm, én már úgy várom!!! :D

2015. jan. 20. 03:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Majdnem 3 hét. 4.5 év után.
2015. jan. 20. 03:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Hét? Nem évet akartál írni?
2015. jan. 20. 03:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Már 1 éve gyászolom a 2 éves kapcsolatomat. És még ennyi idő után is ugyanúgy fáj, mint az elején. És nem bírok senki mással lenni. Úgy érzem ennek már sosem lesz vége.. :/
2015. jan. 20. 04:58
 15/21 anonim ***** válasza:
3 év,3 éves kapcsolat után!Nagyon szenvedtem.Elköltöztem,új munkahelyre mentem,hiába.Aztán összejöttem a jelenlegi párommal.Ő segített teljesen túllépni rajta.És most fordult a kocka,az exem mindenáron vissza akar kapni.De már nem érdekel!
2015. jan. 20. 05:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Első barátnőmmel aki el vette a szüzességem 1évet gyászoltam. Általában 3-4napig szokott tartani , aztán jön egy új csaj. Persze ez függ attól is hogy milyen volt a nő meg mennyire szeretem. R*bancért nem gyászolunk:)
2015. jan. 20. 07:34
 17/21 anonim ***** válasza:

4 hónapja lett vége a fél éves kapcsolatomnak. Nem tudom mikor fogok tudni másik fiúra nézni, hiába foglalom le magam. Ráadásul ő az elsőt, akit megszerettem és közel engedtem magamhoz.

23/n

2015. jan. 20. 11:30
 18/21 anonim ***** válasza:

Első kapcsolatom egy évig tartott, már több mint fél éve szakított velem, és még mindig napi szinten jár a fejemben. Próbálok randizni, ismerkedni, futó kapcsolatom is volt már azóta, de még mindig ő az "etalon", és őt keresem mindenkiben...

22/L

2015. jan. 20. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Az előző 3 éves kapcsolatom után egy hónappal már mással voltam, ott nem volt gyász, csak felszabadulás. Az új pasival fél évig voltam, októberben szakítottunk, ott azért szomorkodtam az elején, olyan egy hónapig kb. Mostmár ezen túlvagyok rég, egyszerűen csak nem hiányzik most egy újabb komoly kapcsolat, jó egyedül lenni. Ismerkedni ismerkedek, de senkivel nem randiztam még. Van egy állandó szexpartnerem november óta, ennél többre most nem vágyok egyáltalán. Lehet, hogy ez is egyfajta gyász, de a szomorúság, az, hogy az exen rágódok, az már nincs meg régóta. Szóval a gyász nálam eddig egy hónapnál tovább sosem tartott, az a változó, mikor vagyok nyitott egy új, komoly párkapcsolatra.
2015. jan. 20. 15:54
 20/21 anonim ***** válasza:

2 évig nem akartam pasit látni, miután az ex vőlegényemet elhagytam. Csúnya véget ért.

Aztán elkezdtem ismerkedni, volt baráti szex, és utána, amikor jött olyan pasi aki megtetszett, nem utasítottam vissza:) Így jutottam el addig, hogy végül megismertem az igazi nagy őt:) 4 évvel az említett hosszabb kapcsolatom után.

2015. jan. 20. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!