Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nekem a teltebb keblű lányok jönnek be?
Elnézést, nem akartam megsérteni senkit sem, de nap mint nap hallom az ellenkezőjét a haveroktól, hogy a telt mellű lányokat hasonlóan sértő jelzőkkel illetik, mint pl. "tejcsárda" vagy azt mondják egy formás kebelre, hogy "tőgy" meg mittomén, miközben olyan lányokat magasztalnak az egekig, akiknek jóformán még melle sincs, sőt, gyakorlatilag olyan alkatuk van, mint a kisiskolás lánykáknak, és gondolatban ilyenkor sokszor hozzáteszem magamban, hogy azért azt a szúnyogcsípést aligha lehet cicinek nevezni.
De nem állt szándékomban ezzel megbántani másokat, elnézést, ha mégis megtörtént.
dehogy gáz, jogod van hozzá :D én speciel a nagy farkakat preferálom (nem ez a fő szempont természetesen) de ha ezt kimondom, akkor úgy megkapom a magamét egyesektől, hogy csuhajjj
amíg nem bántasz senkit az ízlésed miatt, az teljes mértékben a te dolgod.
*bocsi, az kimaradt, hogy nehogy már amiatt ne legyen olyan barátnőd, aki tetszik neked, mert a haverjaid előtt ciki lenne... :D
ráadásul "ciki" vagy "gáz" mell nem létezik :)
akkor ciki meg gáz farok se létezik?
Na ugye..
7es, igen, szerintem ciki, meg gáz farok sem létezik :)
ugyanúgy, mint a mellméretnél, az illető nem tehet róla. szóval ilyenkor nincs értelme "cikiségről", "gázságról" beszélni. de szerintem értelmes embereknek ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!