Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se vele, se nélküle?

Figyelt kérdés
Mindennél jobban szeretem a páromat, de annyit veszekszünk,vitázunk lassan már több a könny mint a nevetés a kapcsolatunkba. Néha már komolyan elgondolkodom van-e érteleme folytatni, néha nagyon megtud bántani, és persze mindig neki van igaza. Sosem látja be a hibáját vagy kér elnézést és persze én megyek mindig alá mert nem tudom eliveslni ha rosszban vagyunk. Ez az egész kapcsolat nagyon megvisel, mert én elég talpra esett,kemény,büszke,határozott lány vagyok(voltam), mindig őszinte, vagyok(néha túlságosan is), mindig kiállok a véleményemért/elveimért, de most úgy érzem kezdem elveszteni önmagam, inkább fejet hajtok és és feladom magam, csak neki jó legyen. Ez az a tipikus se veled se nélküled dolog, és tudom hogy ti nem tudjátok megoldani az életem de nincs valami ötletetek/tanácsotok mit tehetnék?
2010. febr. 7. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
én több mint 5 éve élek ilyen kapcsolatban.ha még nem vagytok túl rég együtt és nincsenek közös vagyoni és túlságosan nagy érzelmi kötődések,akkor bármilyen nehéz is,próbáld meg megtalálni önmagadat.nem azt mondom hogy feltétlenül ott kell hagyni,hisz ez lenne a legnehezebb,mert imádod őt gondolom.de próbáld meg elérni,hogy azért szeressen téged amilyen valójában vagy,mert különben úgy jársz mint én,hogy a régi barátaim néha emlékeztetnek engem arra hogy milyen karakán szexi önálló nő is voltam anno....
2010. febr. 7. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
en ugyanebbe vagyok benne es nekem ugyanez a kerdesem de nem teszem fel mert nekem is ez lenne a kerdesem!!En megprobalok ugytenni mintha nem is erdekelne es akkor jon utanam most kulon vagyunk van egy 12 honapos kislanyunk.nehez de megprobalom eltaszitani hogy javuljon de amikor puszilgatom es felengedek egy kicsit mar egybol le se szar ott aludtam nala es le se szart at se olel.csak akkor nyalizik ha kell neki az agyban valami!!Fura probald meg eltaszitani egy kicsit magadtol mintha nem is erdekelne es az piszkalni fogja a csoret es hatha megvaltozik sok sikert!!24l
2010. febr. 7. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
az elozo vagyok meg mindig!Ja es en is ugyanaz a karakter vagyok mint te,de szeretem es ez a baj!Nagyon ragaszkodom hozza!Egesznap otthon ulok nem megyek sehova es ez a baj!se vele se nelkule!!!O is feltekeny meg en is!Ahh nem ertem en ezt az egeszet!:)
2010. febr. 7. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
A párom pont így járt a volt feleségével. Teljesen feladta magát a békesség kedvéért, mindig a másiknak volt igaza, és végül teljesen elveszítette az egyéniségét. Sajnos gyerek is született, de végül mégis elváltak. Te még időben vagy, nem hiszem hogy ezt a formulát egész életedben tudod majd csinálni, mert már most sem ismersz önmagadra, és ez nem jó hogy nem olyannak fogadnak el amilyen vagy, hanem olyannak amilyennek a másik akar látni. Végül a párom mellettem újra önmagára talált, ennek mindketten nagyon örülünk, de jóvá tenni azt már nem tudja, hogy kéthetente utazik 400 km-t hogy a lányát lássa. Te időben dönts, hogy nem járj így.
2010. febr. 9. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!