Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a háttere annak, hogyha a barátnőmet elviszem sportolni, mozgás után sokkal szenvedélyesebb és szexuálisan is ingerelhetőbb?
"Nem barátnős kérdés, ez inkább más, szerintem, tehát sportolás,mozgás,vígjáték,véres horror"
Ezért az alkalmazott tudományok kategórának felel meg a legjobban?
Értem, tudatosan került ide.
Tisztán érthető volt. Sajnos az sem kevésbé, amikor nem ritkán hülyeségeket kérdeznek rossz helyen.
Ez van...
"Mi a háttere annak, hogyha a barátnőmet elviszem sportolni, mozgás után sokkal szenvedélyesebb és szexuálisan is ingerelhetőbb?"
A személyisége. El kell fogadnod, hogy a barátnőd akkor tüzes, ha sportol, vagy ha vígjátékot nézett, esetleg ha egy véres horrort. Illetve valószínű, hogy ezek hatására bizonyos hormonok termelődése megnövekszik, ezért fogékonyabb a szexuális dolgokra. De szerintem normál esetben egy lányt véres horror nézése előtt is ugyanúgy fel lehet tüzelni, mint utána. Mármint normál esetben, de ezek szerint a ti esetetek nem az.
Nyilván a sport felpezsdíti a vérkeringést, tehát több vért kapnak a testrészeid és mozgékonyabbnak érzed magad, javul az érzékelés is.
Hormonok kerülnek a szervezetbe, amik javítják a közérzetet/örömérzetet, csökkentik a fájdalmat és javítják a koncentrációt. (Tesztoszteron/ösztrogén is, amik ugye több testfunkcióval is kapcsolatban állnak, de a szexuális vágyat is növelik.)
Ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!