Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam ki a pasim? Olyan bunkón viselkadik velem mit tegyek?

Figyelt kérdés

A hétvégén nem sokat foglalkozott velem .

hétköznap nemtudunk sokat beszélni mert sokat dolgozik.

a tegnap és ma ugy viselkedik velem mintha megváltozott volna az érzései irántam,rá is kérdeztem de azt mondta semmi de ez a semmi szó mit takar a pasiknál.

2010. febr. 7. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:

egy cipőben járunk , vagy egy hajóban evezünk!?

a lényegen nem változtat, h velem is így viselkedik a párom..

én is tanácstalan vagyok.. tehát választ nem tudok írni.

de gondoltam vigasztal hogy nem vagy egyedül...

sok sikert ;)

2010. febr. 7. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha fontos lennél neki, foglalkozna az érzelmeiddel, és tenne ellene, hogy így érezd... Ha ne tudsz vele normálisan beszélni, hagyd ott!
2010. febr. 7. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:

ugyanmár!

miért dobnád ki? ennyiért még ne dobd ki. faggasd még mert ezt megkell beszélni. de ha azt mondja hogy semmi, akkor lehet hogy semmi sincs.. lehet hogy stresszes vagy fáradt vagy valami... nézd meg hogy marad-e ez így, és ha igen, akkor vond kérdőre megint.

2010. febr. 7. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok ezt kihagytam: és ha még marad ez a furaság, meg ez a szűkszavúság, nah akkor drasztikus lépéseket kell alkalmazni.. pl. szakítás, vagy kapcsolat szüneteltetése
2010. febr. 7. 18:09
 5/9 anonim válasza:
Hát... vagy célozgatt... vagy tényleg meg változtak az érzése... de az lenne a legjobb ha komolyan el beszélgetnétek... és ha azt válaszolja megint hogy semmi... dobd.... mielött nem késső..!!
2010. febr. 7. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Csald meg!

Nektek, nőknek úgyis mindent szabad, találsz majd erre is indokot! -.-

2010. febr. 7. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Látszik, hogy csak nők válaszoltak. Lehet, hogy csak nincs jó passzban. Mindenkivel előfordulhat. Kíváncsi lennék, ha minden nőt lazán kidobnának elsőre, ha ugyanezt csinálnák, ha megjön a havi. A megcsalás, pedig gusztustalan, és megbocsáthatatlan dolog. Akkor inkább a szakítás.
2010. febr. 7. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Lol, öcsém, szerinted én is nő vagyok? 18:14-es! Olvasd már el mit írtam!

IRÓNIA, b.azki, nem hittem hogy külön magyarázni kell

2010. febr. 7. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
az enyém három hete ezt csinálja.. sőt rászokott az összes olyan káros dologra, amikről tudja hogy ki nem állhatom. ha én nem keresem őt, akkor nem kommunikálunk. egyik nap mondjuk kedves volt, kb 1 óráig... múltkor mondtam neki hogy így nem lesz jó inkább felejtsen el, ő csak annyit válaszolt nem hatja meg mert tudja,hogy úgyis szeretem bármit csinál.. három napja nem beszélünk
2010. febr. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!