Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit gondoljak? SOS

Figyelt kérdés

Minden hétvégét együtt töltünk barátommal, általában ő jön, én csak ritkában tudok szüleim miatt.

Elment egyik haverjával moziba. Nagy köztünk a távolság, de ez nekem olyan rosszul esik.

Egyke fiú és hozzá van szokva kényelemhez.

Tegnap is ott voltam, ettünk utána bementünk a szobába és mondta hogy bújak oda hozzá, odabújtam aztán kérdeztem alszol? Mondta, hogy igen szeretne , 1 napot tudtunk együtt lenni, akkor is aludni kell?:S Nagyon bújik mindig az tény, de néha nem tudom, hogy tényleg szeret-e.

Soha nem gondol rám, mindig csak magára, valószínű ez az egykeségből fakad, de ezen kicsit változtatni kéne, de hogy?

Amúgy meg nagyon jól érezzük magunkat ha együtt vagyunk, az is tény , hogy velem annyira megváltozik mikor vele vagyok, sokat puszilgat meg ölelget, ha lefekszik akkor rögtön mondja hogy bújjak oda hozzá

Mit gondoljak, miben kell változnom?

2010. febr. 7. 18:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne vedd annyira a szívedre, valószínűleg neki is rossz, hogy keveset lehettek együtt, de ha aludni akar, meg kell érteni! Sokkal jobb, mintha ébren maradna tök fáradtan és türelmetlenkedne meg bunkózna... Adj neki még időt, az egykék nehezen állnak rá ara, hogy más is van akire tekintettel kell lenni! De szerintem szeret téged! Amúgy meg téged beszélj vele, mondd el neki hogy ez bánt!
2010. febr. 7. 18:21
 12/15 A kérdező kommentje:
De soha nem mondja el mit érez, vagy mit gondol, és így nehéz
2010. febr. 7. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
az egykékkel mindig probléma van, lesz.
2010. febr. 10. 13:03
 14/15 duhaj ervin ***** válasza:
Jól érzed magad vele az ágyban?Ha igen,akkor beszéljétek meg a problémát-néma gyereknek....-,ha nincs összhang az ágyban,akko talán el kellene gondolkoznod!
2010. febr. 10. 14:41
 15/15 anonim válasza:

Szia!

Szerintem a legbiztosabb jele annak,hogy szeret ha odabújik hozzád és álmában is téged ölel.Alvás közben a legőszintébb az ember!Próbáld meg úgy felfogni a dolgot mintha ez is egy közös program lenne.De azért beszélj vele,hogy ne csak ez legyen az egyetlen.

2010. febr. 10. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!