Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit gondoljak? SOS
Minden hétvégét együtt töltünk barátommal, általában ő jön, én csak ritkában tudok szüleim miatt.
Elment egyik haverjával moziba. Nagy köztünk a távolság, de ez nekem olyan rosszul esik.
Egyke fiú és hozzá van szokva kényelemhez.
Tegnap is ott voltam, ettünk utána bementünk a szobába és mondta hogy bújak oda hozzá, odabújtam aztán kérdeztem alszol? Mondta, hogy igen szeretne , 1 napot tudtunk együtt lenni, akkor is aludni kell?:S Nagyon bújik mindig az tény, de néha nem tudom, hogy tényleg szeret-e.
Soha nem gondol rám, mindig csak magára, valószínű ez az egykeségből fakad, de ezen kicsit változtatni kéne, de hogy?
Amúgy meg nagyon jól érezzük magunkat ha együtt vagyunk, az is tény , hogy velem annyira megváltozik mikor vele vagyok, sokat puszilgat meg ölelget, ha lefekszik akkor rögtön mondja hogy bújjak oda hozzá
Mit gondoljak, miben kell változnom?
erre azt tanácsolom hogy kérdezd meg tőle hogy szeret-e igazából. :) szerintem biztos hogy szeret, ne aggódj. de ha te kevesled amit tőle kapsz akkor beszéld meg vele. ez a kulcs. beszéljétek meg :)
én is távkapcsolatban élek amúgy, tapasztalat, nekemis egyke a barátom és sokszor csak magára gondol, de én így szeretem (= ha neked rosszul esik valami dolog, mondd el neki, beszéljétek meg ^^
15/L
Nem igazán értelek pontosan...Egyébként hány évesek vagytok, és mióta tart a kapcsolat? Írtad, hogy egy napot tudtok együtt lenni egy huzamban, de milyen időközönként?
Amiatt szerintem nem szabad bánkódni, hogy míg nem voltál vele, ő egy haverjával ment el moziba. Ha éppen nem tudtok együtt lenni a távolság miatt, attól ő még eltöltheti a barátokkal tartalmasan a szabadidejét, szerintem ezzel nincsen semmi gond. Esetleg csak akkor lenne, ha épp ott lennél Te is, csak nem szeretne téged is vinni.
Lehet, hogy meg kellene beszélnetek, hogy kinek, milyen igényei vannak. Hogy azt szeretnéd, ha az az egy-egy nap együttlét tartalmasabban tellne el. Megpróbálhatnátok olyankor csinálni valami jó közös programot. Persze van, hogy az egyik fél fáradt, és passzívabb, de ez biztosan nincs így minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!