Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnád a biztosat a bizonytalanért?
Figyelt kérdés
A párommal 3 éve együtt vagyunk, együtt élünk. Nem voltam belé sose szerelmes, de szeretem és, ha elhagynám félek, hogy megbánnám. Viszont van egy illető aki már 4 éve nagyon vonz. Belé se vagyok szerelmes csak valami "kémia". túl sokat gondolok rá napi szinten. Ha elhagyom a barátom nem biztos, hogy kellek a másiknak ettől nagyon tartok. A helyemben próbálnátok kiverni a fejetekből az erős vonzódást, kíváncsiságot enyhe megszállottságot és a mostani alapjaiban jól működő párkapcsolatot választanátok ?2015. jan. 19. 18:43
11/14 A kérdező kommentje:
Azért jöttem össze a barátommal, hogy elfelejtsem ezt a bizonyos személyt. Nem voltam belé szerelmes hónapokig csak utána megszerettem. Jó ember, hiányozni is szokott, ha sokáig nem látom. A barátom mellett nem akarok a másik pasival beszélgetni, hogy jöjjünk össze meg stb. az már megcsalás szerintem. Ilyenekbe semmiképp nem akarok belebonyolódni. Csak egyedülállóként hajtanék rá.
2015. jan. 19. 18:54
12/14 A kérdező kommentje:
18:54 Köszönöm! Igazad van.
2015. jan. 19. 18:59
13/14 anonim válasza:
Szerintem meg scak félsz, hogy egyedül maradsz, amit meg megbánnal az nem az lenne, hogy óó a páromat elvesztettem.... hanem az hogy egyedül vagy , neked nem lényeg, a párod, hogy pont ő kell neked ez hülyeség. Neked csak kell valaki függsz másoktól.
14/14 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy ideig óráig oké ha nem lesz szerelmes az ember, voltam én így is, ezért is voltak 1-2 hónapos kapcsolataim. Ami legalább fellángolás volt az tovább tartott egy kicsit. Na de 3 évig együtt lenni, ráadásul összeköltözni olyannal akibe nem vagyok szerelmes? Ki van zárva. Ilyenbe nem mentem volna bele, szóval nem is kerülhetnék ilyen helyzetbe.
Ha tegyük fel: akkor is inkább megpróbálnám a bizonytalant, mert bármi jobb, mint egy évek óta tartó langyos, érzelmeket nem kiváltó semmilyen kapcsolat. Akkor inkább már egyedül lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!