Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátotok elmegy síelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátotok elmegy síelni 1 hétre és nincs aki szem előtt tartson akkor ti megcsalnátok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem. ha szeretek vkit, akkor nem csalom meg. es amugy se.
2010. febr. 7. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyomorék.-.-

Én biztos h nem, mert szeretném.

2010. febr. 7. 17:38
 3/11 A kérdező kommentje:

én is szeretem csak kíváncsi vagyok a véleményeitekre.

és egy 7 hónapos kapcsolatot nem rúgnák fel csak úgy(L)

2010. febr. 7. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
az én párom 1 hónapra megy (nem 1 hétre) és nem síelni hanem dolgozni, nincs aki szemmel tartson mégsem csalnám meg soha mert nagyon szeretem őt...ha te ilyeneken kattogsz h megcsald-e akkor abban a kapcsolatban már vmi régen rossz. Ha úgy érzed még élni akarsz inkább légy vele őszinte. Még mindig jobb egy kapcsolatnak őszintén véget vetni, mint sunyi módon (megcsalás) amivel lelkileg terrorizálod.
2010. febr. 7. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
hát veled se járnék szívesen.
2010. febr. 7. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféleképpen! Én elutaztam három hétre nélküle külföldre nyáron. Bulik és pasik hegye, de eszembe se jutott hogy megcsaljam, pedig lett volna rá lehetőségem, és konkrét ajánlatot is kaptam. Nem mondom hogy nem hajtott a kíváncsiság, de mivel szeretem a páromat egyfolytában ott lebegett a fejemben az arca, és tudtam, éreztem hogy ezt nem szabad megtennem :)
2010. febr. 7. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj és ha pont ő csal meg téged?!
2010. febr. 7. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen kérdés már?

Am nem kell ahhoz elutazni, hogy meg tudjon csalni valaki valakit, kérdés az , hogy utána hogy tud tükörbe nézni?

2010. febr. 7. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
elég aljas dolog lenne....
2010. febr. 7. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
SOHA nem tennék ilyet. Szeretem a barátomat, de ha nem szeretném sem csinálnék egy ilyen utolsó gerinctelen aljas dolgot...
2010. febr. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!