Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ki lennétek akadva, ha a barátnőtök hosszúról, váll fölé érőre vágatná haját?
1. én pont így jártam, mert a fodrász elcs.szte a hajam - nagyon durván
2. nem hagyott el, de dobott egy hátast és nem is tetszik neki (megértem, nekem sem)
3. valószínűleg átmenetileg - míg meg nem szokja - kevésbé leszel szexi
Én pl.ha 20 évesen 80 kilós lenne még akkoris szeretném ::-)
Mégha 150 :-) de azért zsírleszívásra elküldeném :-D
Szerintem hülyeség a súlyfelesleget, a hajhosszhoz hasonlítani. Az egyik dolog az, hogy a súlyát nem tudja valaki olyan könnyen kontrollálni mint a hajhosszát. Aki hajlamos a hízásra, nagyon kemény munka árán tudja csak formában tartani magát. És ha valaki elhízik, mindenképp meg kell próbáljon visszavenni az evésből szerintem. Ez elsődlegesen a bekövetkezhető egészségügyi problémák miatt fontos. Az elhízás nem elsősorban esztétikai probléma. Ha a barátom felszed 5-8 kilót, és kicsit húsosabb, hát istenem, attól még nem lesz a szememben kevésbé vonzó. De ha 30-40 kg-ot szed magára, valószínűleg ösztönözném arra, hogy adja le, esetleg segítenék neki, együtt fogyóznánk, mozognánk valami....azért mert nem szeretném, ha ez veszélyeztetni az egészségét.(Rajtam is van pár plusz kiló, és folyamatosan küzdök, hogy formában tartsam magam.)
Lényeg a lényeg, szerintem ez sehogy nem jön a hajvágatáshoz. A haj levágatása egy egyszerű döntés, az elhízás sokszor leginkább genetika.... Szóval ez szerintem nem a legjobb hasonlat....
ez csak haj, vissza nő .
most ha van valakinek egy barátnője aki hosszú hajú és ne adj isten rákos lesz, kemoterápia miatt ki hullik a haja, utána már nem fog vonzódni a lányhoz..?
ez azokhoz szól akik szerint ha rövid lesz a lány haja csökken a vonzódása
a személyisége ugyan az marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!