Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan fogadnátok engem ha ennek a lánynak a szülei lennétek?
Figyelt kérdés
A lány szülei nagyon válogatósak nekik semmi sem jó és hamar ítélkeznek. 3 feltételük van ne cigizzen ne legen piercingje, és tetkója na nekem mind a 3 van és elég rossz társaságba keveredtem de már onnan is kijöttem a suliban sincs jó hírem! Tudom...... a válaszokat köszönöm2015. jan. 18. 21:52
1/10 anonim válasza:
Nem a legjobb pozicióból indulnál. És ha úgy nézem, hogy lány vagyok, akkor sem kellenél.
2/10 anonim válasza:
Végül is elég érdekes srác lehetsz. De nem minden a külső... A piercinget ki tudod szedni, a cigizésről nem kell tudniuk... amíg ott vagy addig csak kibírod... A tetkó meg rajtad van , azzal nem tudsz mit kezdeni... Szerintem próbálj leülni velük majd beszélgetni , hagyd , hogy megismerjenek.
F/19
3/10 anonim válasza:
Ez most kérdés? 3 feltételbôl csak 3-at szegtél meg. Ez még barátok között is 100%. Tehát...
4/10 anonim válasza:
Utálnálak, már csak a cigi miatt is. (A többi engem személy szerint nem zavarna.)
5/10 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet, nem volt meg, kivel jöhetek össze, csak hogy kivel nem. Persze hogy nekem pont ő kellett. Azóta megszokták a dolgot, rájöttek, hogy nem véletlenül vagyunk együtt. Mostanra odáig jutottunk, hogy lehet jobban bírja a család őt, mint engem, szóval nem kell aggódni. :)
6/10 anonim válasza:
Nos, 3-ból két dologról simán le tudsz mondani. Akkor már mindjárt nem lesz ekkora hendikepped.
7/10 anonim válasza:
Ezek eleg hulye feltételek, leszámítva a cigizest mert ugye arra meg a vegen raszoktatod a kicsi lányukat is. De ugyis a lany dont, tekintve hogy nem a középkorban élünk, ugyhogy...kenytelenek lesznek megszokni. Próbált volna az én anyukám felállítani ilyen kritériumokat, tuti csakazértis egy ilyen sráccal jottem volna ossze! Oh wait..? Csak nem errol van szo?
8/10 anonim válasza:
Nekem 3 gyerekem van es mar nagyok, es engem nem erdekel kivel jonnek ossze, azzal jojjenek ossze akivel jol erzik magukat es boldogok. Ha latom hogy veszekszenek a kapcsolatban akkor szoktam annyit beleszolni, hogy ha rosszul mukodik szakitsanak, nincs ertelme veszekedve egyutt lenni egymassal.. Ne menj el a szuleihez, minek mennel, talalj ki jobb programot magatoknak. A szulok meg menjenek a nyugger klubjukba minek akarnak beleszolni a fiatalok eletebe.
9/10 PearlDiver válasza:
A szülei azért támasztanak ilyen feltételeket, mert úgy gondolják, ez a 3 dolog jelzi, hogy valaki rossz ember. Amint mondod, nem is olyan nagy hülyeség.
Amit tehetsz, hogy meggyőzöd őket, hogy igenis jó ember vagy. Tiszteled a lányt, vigyázol rá, nem keveredsz vissza a rossz társaságba, és személyes véleményem szerint a cigiről is leszokhatnál, az neked is jobb lesz.
10/10 A kérdező kommentje:
A cigin már rajta vagyok!
2015. jan. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!