Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik olyan előitéletesek azokkal a nőkkel szemben, akik elváltak és gyermekük is van?
Párszor belefutottam ilyen kérdésbe, és a válaszok nagy része az volt, hogy a pasik nem akarják más gyermekét, /sőt volt aki fattyúnak is nevezte/ nevelni. Senki nem tudhatja, hogy mit hoz a jövő lehet, hogy pont olyan ember kerül ilyen helyzetbe, akinek adott esetben itt a legnagyobb arca volt.
Minden ember vágyik arra, hogy megtalálja a párját, a társát lehet az elvált vagy egyedülálló. Az érzelmeket az emberek majdnem egyformán élik meg, vagy élik át.
Hiszem azt, hogy igy is meg lehet találni a másik felem.
30+Nő
Most őszintén: NEKED kellene olyan pasi, aki nem fogad el gyerekkel együtt, vagy fattyúnak nevez egy gyermeket?
Akkor meg nem tökmindegy, hogy mit gondolnak azok a pasik, akikkel amúgy sem állnál szóba?
Lehet, hogy furcsán fogsz nézni emiatt, de én alapból nem szeretem a gyerekeket, nagyon türelmetlen vagyok.
A saját gyerekemet is éppen el tudnám viselni. Más gyerekét viszont ha lehet, akkor nem varrom a saját nyakamba.
Mert az emberek legtöbbször saját családot szeretnének.
Persze, kerülhetünk ilyen helyzetbe, stb., lehet fenyegetőzni és rossz kívánságokat küldeni, de más gyereke akkor is csak más gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!