Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz lenne, ha összejönnék egy 14 éves lánnyal?
Sziasztok!
Van egy lány aki tetszik. :D
Szívesen elhívnám randira, viszont valami egy kicsit aggaszt. A KORKÜLÖNBSÉG. A lány 7 hónap múlva lesz 14, én viszont 2 hónap múlva 18.
Szerintetek nem gáz ekkora korkülönbség??
Szüleim és nővérem meg a párja közt is 4 év a különbség de azt nem találom furának egyáltalán. Ezt viszont egy kicsit igen. :/
Szerintetek?
17/F
Szerintem bele fér.
Bár engem ebben a helyzetben a lány apja elküldött a pics@ba :D
Hát nem tudom :(
Szép lány, ha várok 2-3 évet, már nem lesz mire :D
Egyik osztálytársam 17 éves és 30 valahány éves a pasija. Aki ráadásul a volt tesi tanára xd
Köszönöm a véleményeket. De azért még jöhet pár
a korkülönbség relatív abból a szempontból, h alapból mennyi idősek az illetők. Pl: 28 éves pasinak 24 éves barátnője van,az teljesen normális. a 18-nak 14...nem tudom, nekem kicsit necces, azért akárhogy is nézzük, egy ilyen lány még gyerek. Te pedig érett, felnőtt férfi. Persze vannak kivételek, de ha te is furának érzed, akkor lehet benne valami, nem gondolod?
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!