Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebböl valami? :D (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A fiút tavaly nyáron ismertem meg.Én és a barátnőm nagyon bele voltunk esve, és ezért megbeszéltük hogy találkozunk vele. Ő is az egyik barátjával volt. És ez utan egész nyáron együtt lógtunk. Aztán a fiu belém szeretett.. és végre megkerdezte hogy járunk e.. de ezt csetten kérdezte. Igent mondtam (de nagyon szégyellős vagyok). Aztán még párszor találkoztunk egy 4 esben.. de nem volt semmi.. és valahogy aztán már nem is beszélgettünk.. és azóta is szeretem. Mostanában megint szoktunk csettelni. Álltálában én szoktam irni neki elösször. Egyik nap mielott mentunk bulizni kerdezte hogy kit szeretek. Nem akartam megmondani.. mert szégyenlős vagyok. Aztán elmentunk a buliba.. és ott nem is beszeltunk :/ ö egy másik asztalnál ült a haverjaival. Mink egy kicsit sokat ittunk a barataimmal.. és mikor hazajottem akkorbeszeltem a barátnőmmel, ( a barátnőm pasija az én szimpim barátja) és mondta a barátnőm hogy a pasija dumált a szimpimmel és hogy kerdezte töle hogy menem ül oda hozzank?.. azt mondta h azert mert nem is jar senkivel ( a mi tarsaságunkbol ) és hogy most hogy uljon oda.. mert csak lanyok ultek ott és nem akart.. és amikor hazajottunk a bulibol megirtam a szimpimnek hogy mit nem akartam neki elmondani buli előtt.. de nem irt vissza .. mert akkor amikor én irtam neki ő nem wolt fent.. de aztán ő megkapta az uzenetet.. de nem irt wissza.. és ez 2 napja wolt. tegnap nem wolt fent a csetten.. és szerintetek irjak neki? vagy mit csinaljak? :S
2010. febr. 7. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem esélytelen, sajna:(
2010. febr. 7. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan bonyolult szimpi, hogy még a te szimpid sem értené meg. De még a szimpi barátnőd sem, aki neked a legszimpibb. Én csak akkor írnék a szimpimnek, ha ő írna először! Az úgy lenne szimpi!::))
2010. febr. 7. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

te hallod ez egy elég nehezen emészthető történtet. egyszer végigolvastam de elég sok minden nem világos, és elég furcsa nyelvet használsz. mind1 lényegtelen.

ami a lényeg, hogy ha egyszer megkérdezte hogy jársz e vele és igent montál akkor WTF? ott egyszer elvesztettem a fonalat. de ok ezen tultesszük magunkat, vissza az elejére. tehát, hogyha azt mondta hogy járj vele, akkor nyilván van nála esélyed, csak az nem magyarázat semmire, hogy szégyellős vagy. ha akarsz tőle valamit akkor mondd meg neki, főleg ha ő már volt olyan bátor és szóba hozta.

a "csett"et meg hagyd a p×csába sokkal kulturáltabb ilyen dolgokat face to face intézni, ugyhogy szerintem kérd meg hogy találkozzatok, és mond el neki hogy mit szeretnél :) sok sikert

2010. febr. 7. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:
oké kösz mindenkinek
2010. febr. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!