Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet még attól tényleg a barátom, mert duci vagyok?
#9 ha olyan vagy még félhet is hogy elcsábítanak töle
Tudod betegesen/csúnyán kövér az aki egyre nehezeb nem aki tudja tartani a sulyat
Jó hát tényleg nem ilyen voltam, de pici vagyok és a 10 kg nagy része a hasamon volt úgyhogy nem is egyenletes volt..
Először is tudd meg tőle, hogy ilyennek szeret-e pontosan, mi lenne ha fogynál, mert kiderülhet, hogy a kis párnácskáidat szereti és nem akarja, hogy fogyj.
Ha edzel és a szerint eszel és mégsem fogysz -és persze nem két hete kezdted - akkor valamit nem jól csinálsz. A fogyáshoz az evés a lényeg. Mennyit eszel, milyen diétát tartasz?
Nem szoktam számolgatni, mit eszek, és sajnos tudom is, hogy mi a baj... mindegy.
Beszélgettem erről nagyon sokat vele és azt monda, hogy neki így tetszem. Kérdeztem, hogy mit szólna, ha fogynék és azt mondta, hogy neki így vagyok tökéletes, de ha ettől érezném jobban magam, akkor ahogy gondolom. De csak magam miatt, ne miatta. Viszont lehetőleg maradjak azért formás, mert neki így tetszem nagyon
Tehát magadat nem tudod elfogadni ahogy sejtetem, ha valóban magad miat teszed ted de ne túlzásokba esve
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!