Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet még attól tényleg a barátom, mert duci vagyok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 14:28
1/18 anonim válasza:
Ne butáskodj. Persze, hogy szerethet.
2/18 anonim válasza:
Nekem is duci barátnőm van, és imádom! Ilyen marhaságokat verj ki a fejedből, mert valószínűleg ő is a duci lányokat kedveli.
3/18 A kérdező kommentje:
Csak hiába mondja sokszor, meg hogy neki így tetszem és szeret, nem tudom elhinni :(
2015. jan. 18. 14:31
4/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez összefüggene azzal, hogy lehet-e valakit szeretni vagy sem.
5/18 anonim válasza:
Én megismertem egy tök jó pasit, alakulgat köztünk a dolog. Tényleg irtó jó a csávó volt már sok szép nője. Mondtam neki multkor hogy fogyózok mert duci vagyok. Erre már majdnem ordított hogy ne merjek fogyni mert irtóra tetszik neki ahogy kinézek.
6/18 anonim válasza:
Ez komolyan kérdés? Azért mert divat a vékonyság nem minden pasi azt szereti. Én is fogytam, de magamért, mert nem éreztem jól magam ducin, de a páromnak 10 kg-al nehezebben is tetszettem meg most is. És mások is megnéztek ducibban is. Nem ezen múlik. Viszont egy kis önbizalom építés nem ártana..
7/18 A kérdező kommentje:
jó, de én tényleg nagyon duci vagyok, nem pár kiló plusz van rajtam
2015. jan. 18. 14:36
10/18 anonim válasza:
Nem ezen múlik, persze hogy szerethet!!!
Én sem vagyok egy nádszál vékony lány és nagyon szeret a párom, sőt mindig azt mondja ne fogyózzak! :)
Önbizalom, önbizalom!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!