Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon nagy probléma? Normális, vagy sem?
Másfél hónapja vagyunk együtt a barátommal,ha találkozunk sokszor az ágyban kötünk ki(mindig,de filmezünk is beszélgetünk,pihenünk.stb.stb..)
Nem feküdtünk (még) le,de voltak már dolgok.
Nagyon zavar utólag mindig,hogy úgy is kikötünk az ágyban,hogy eljutunk addig,hogy valamelyikőnk valamelyikőnket kényeztesse.
Olyan fiatal még a kapcsolatunk,alig két hónap,és még én szűz is vagyok.Bár nagyon kívánom,és ha szexre kerül is a sor valentin napra tervezem,vagy majd utána(tudom ezt nem kell tervezni)de pont jó alkalom lenne,és addig már több ideje is együtt lennénk.
Attól félek így hamar megun.
De szerintetek miért érzem azt,hogy nem helyes hogy mindig ott jutunk ki?
Nektek volt már ilyen,vagy ilyen kapcsolatban vagytok?
Normális ez így?
15L,Ő 18F
Rosszindulatú válaszok kíméljenek.
Előre is köszönöm.:)
18 éves koromban az első barátnőm 16 éves volt. Mindketten szüzek voltunk. Már 1 hét után kinyaltam őt és 2 hónap után feküdtünk le.
Nincs ezzel semmi gond.
HA ennyi ideig kitartott melletted, akkor nem valószínű, hogy szex után megun és dobni fog, inkább mindig akarni fogja, mert jól érzi magát veled.. Ha pedig mégis dobna, akkor legalább kiderül, hogy valójában nem téged keresett. Nincs értelme elhúzni az első szexet.
Azért is lehet benned ellenérzés a szexel kapcsolatban, mert még nem csináltad és bűnös dolognak tartod, pedig egyáltalán nem az.
"De szerintetek miért érzem azt,hogy nem helyes hogy mindig ott jutunk ki?"
mert ez az általános felfogás, sokan mondják. az sajnos csak utána derül ki, hogy jó időt választottatok-e az első szexre. én személy szerint nem szerettem soha sokáig várni, de lehet, hogy volt, aki emiatt nem becsült annyira.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!