Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lecseréltek egy nálam csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beniw33 kérdése:

Lecseréltek egy nálam csúnyább pasira. Mit reagáljak?

Figyelt kérdés
A lány akivel jártam egy hónapot szakitott velem, mert egy srác szerelmet vallott neki... Láttam élőben a gyereket és elég csúnya szegény srác. Arcra és testre is... És nem akarok egoista lenni de elég jó vagyok sportokban, több barátnőm is volt és nagyon sok barátom van. Emellett mindig úriember próbáltam lenni a csajokkal és nem voltam bunkó barom se. De akkor mit adhatott az a srác amit én nem? :O

2015. jan. 17. 19:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
valami volt, amivel jobban megfogta. Sokszor még ezt mi sem tudjuk lányok, csak érezzük h jobban esik vele lenni. Cseppet sem számít, hogy te mennyit sportolsz meg mennyi barátod van..ez csak a felszín. Belülről lehet szürke vagy!
2015. jan. 17. 19:32
 12/21 anonim ***** válasza:
A szépség relatív, lehet, hogy személyiségre jobban összepasszoltak, vagy ő nem önimádó és gyerekes.
2015. jan. 17. 19:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő már nem ott tart agyilag, ahol te...
2015. jan. 17. 19:33
 14/21 Kurtz Bickle ***** válasza:
Mert, annak a srácnak mi köze van az egészhez? Ártott neked valamit? Vagy ettől majd kevésbé fogja szeretni a lány, vagy mégis mit vársz?
2015. jan. 17. 19:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Igazából inkább a büszkeségemről van szó... A csaj nem különösebben érdekel. Van már másik...
2015. jan. 17. 19:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Mert az használna a méltóságodnak, ha hisztiznél egy egyszerű szakítás miatt, rövid kapcsolat után, olyasvalakivel, aki még csak nem is érdekel...
2015. jan. 17. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Verd meg, mert jobban fogod érezni utána magad.
2015. jan. 17. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:
25%

Bármi lehetett az oka (pl. több pénzt, időt, figyelmességet szán rá), ezen kár filóznod, csajjal többet ne foglalkozz.

Bármi lehetett az oka (pl. több pénzt, időt, figyelmességet szán rá), ezen kár filóznod, csajjal többet ne foglalkozz.

Azért a sráccal beszélgess el, ha tudta hogy volt csajod akkor foglalt volt, azzal hogy ennek ellenére ráhajtott sértést követett el ellened. Ez esetben az erőszakos megleckéztetése indokolt. És tényleg jobban fogod utána magad érezni.

2015. jan. 17. 19:45
 19/21 Szergej55 ***** válasza:
Akkor te is válts csúnyább csajra, fuck da system!
2015. jan. 17. 20:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat nagy uriember lehettel, ha egyaltalan ilyen a gondolkodasod.... ekkora gyokeret en egy pafranyert is szivesen elhagynek...
2015. jan. 17. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!