Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez a kettős érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a kettős érzés, miért sajnálom ez a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van, hogy az emberek kicsit ferdítenek, de tényleg így volt. A lány önző volt, makacs, csak az a jó amit és ahogy ő akarja... Hisztis, és sértődékeny... Most is kérdeztem tőle facebookon, hogy vagy, voltál azon az orvosi vizsgálaton?

Semmi reakció, majd mikor faggatom nagy nehezen annyit ír, nincs kedvem beszélgetni, mert csak, na szia...

Aztán utána még neki áll feljebb és nem akar találkozni, hogy én miért nem értem meg ha napokig egy szót se akar írni... még annyit se, volt-e orvosnál...

Mikor az két szó... De nem csak neten, személyesen is leszart nagyon-nagyon hosszú ideje nem is találkoztunk...

Nemtörődöm, leszarta mi volt velem, ő meg annyit mond, vele ne foglalkozzak, ne érdekeljen mi van vele, aggódni és sajnálni meg főleg nem kell...

Szóval van egyfajta bunkó stílusa, amire annyit mond vagy így fogadom el vagy viszlát... Hát viszlát, csak mégis nehéz...

2015. jan. 17. 11:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
pontozzuk vissza egymást :)
2015. jan. 17. 12:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen emberek ne törődjetek velük, köszönöm a véleményeket. Látom, nektek is változott a véleményetek, hogy megtudtátok a teljes történetet. Én se tudom miért vártam eddig mellette... és miért pont ő kellett... majd lesz más :)
2015. jan. 17. 12:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Én mindenkit felpontoztam. :) Mindenki jó választ írt szerintem.

Kérdező:

Igen így, hogy hónapok óta ez megy, már teljesen más.

Ha mondjuk pár napja lenne ilyen azt mondanám, hogy valami miatt ideges vagy valami rosszul érintette és kell neki egy kis idő. De a több hónap már túllépi azt a kis időt... Majd találsz mást aki értékelni fog. :)

2015. jan. 17. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Gondolom szeretted a lányt, azért sajnálod, hogy vége lett a kapcsolatnak. De jobb, hogy vége lett. Gondolj bele, hogy viselted volna el hosszútávon?
2015. jan. 17. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!