Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a kettős érzés, miért sajnálom ez a kapcsolatot?
Van, hogy az emberek kicsit ferdítenek, de tényleg így volt. A lány önző volt, makacs, csak az a jó amit és ahogy ő akarja... Hisztis, és sértődékeny... Most is kérdeztem tőle facebookon, hogy vagy, voltál azon az orvosi vizsgálaton?
Semmi reakció, majd mikor faggatom nagy nehezen annyit ír, nincs kedvem beszélgetni, mert csak, na szia...
Aztán utána még neki áll feljebb és nem akar találkozni, hogy én miért nem értem meg ha napokig egy szót se akar írni... még annyit se, volt-e orvosnál...
Mikor az két szó... De nem csak neten, személyesen is leszart nagyon-nagyon hosszú ideje nem is találkoztunk...
Nemtörődöm, leszarta mi volt velem, ő meg annyit mond, vele ne foglalkozzak, ne érdekeljen mi van vele, aggódni és sajnálni meg főleg nem kell...
Szóval van egyfajta bunkó stílusa, amire annyit mond vagy így fogadom el vagy viszlát... Hát viszlát, csak mégis nehéz...
Én is szoktam hasonló lenni. Nekem szerencsére egy nagyon türelmes és az érzéseiben nagyon a helyén lévő férfi a párom aki néha elfogad, néha helyretesz.. és szép lassan, de változtatott rajtam az idők során. Ha fenn akarod vele tartani a kapcsolatot tudd, hogy mindig nagyon nehéz lesz a helyzeted. Roppantul észnél kell lenned. Fogd fel egy nagy kalandként ami hozzásegít a magad és a mások megismeréséhez.
Valószínűleg introvertált, magába forduló típus és tényleg nem akar látni most. Van, aki egyedül szereti feldolgozni a gondjait. Küldj Neki matricákat, fejezd ki, hogy mellette vagy, megvárod, nem erőlteted és nevettesd meg és adj Neki időt. Légy erős és ne hagyd, hogy mindenben ő irányítson. Ha Vele tudsz bánni bárkivel tudsz bánni. Ezek tanulható dolgok, tehát ha szereted ne add fel.
Hmm.. hát sok sikert :)
Nálam is volt már hasonló...
Volt, hogy pár napra elvonultam, mert annyi mértékű idegesség halmozódott fel bennem, hogy attól féltem, hogy azt bántom meg akit nem kéne... Így inkább addig nem beszéltem a barátaimmal se, megvártam amíg lenyugszom. De utána jobb volt.
Nem lehet a lánynál is ez van? Várj pár napot. Bár nem tudom eddig mennyit vártál.
3-as vagyok.
Ja ha már hónapok óta ez megy, akkor hagyjad... Azt hittem pár napja...
Ha hónapok óta azt csinálja, akkor ott már jobb ha hagyod... Nem éri meg azzal a lánnyal foglalkozni.
Történethez hozzá tartozik, úgy volt most találkozunk, adok neki egy esélyt, hogy 3,5hónapig látni nem akart... De a héten megint újrakezdte az egészet, kb a hozzáállása, 3,5hónapig kerültelek igen, és mi a fa*z van, hétvégén úgy is együtt leszünk, majd akkor beszélünk, na szevasz... Jó nem tetszik? Akkor nem megyek hétvégén se megbeszéltük...
Igazából tényleg jobb nélküle, csak nehéz örökre elengedni ilyen idiótát is...
Nem értem miért kell lepontozni az embert.
Normális válaszokat adtunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!