Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért duzzog be mint egy kislány?
Szeretünk játszani a párommal, mindketten tudjuk ő dominánsabb a kapcsolatunkban. Nem az a teljes alárendelt szerepet játszom, mert az csak addig van, ameddig intim dolgokba bele nem megyünk. Legalábbis én így gondoltam.
Amint egy bizonyos térbe lép a kérése és én nem szeretném, mert taszít a gondolat megsértődik. Én meg természetesen érezzem rosszul magamat. Azért szeretem ezt a "játékot játszani", mert tudom, hogy élvezi és emiatt én is. Kicsit azt érzem néha, hogy többet adok mint kapok... sosem szoktam nagy dolgokat kérni, de magán nem veszi észre, hogy ő is szokta kerülni az én kéréseimet.
Hogy kerekedjek felül ezen az egészen?
Ettől függetlenül már 4 éve nem lankadt a szerelmünk.
"...megsértődik. Én meg természetesen érezzem rosszul magamat."
nem (be)duzzog, hanem manipulál. te pedig átlátod, csak nem vallod be magadnak. lásd, le is írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!