Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek össze jöhetek egy SkinHead sráccal?
Ha össze jövök vele és vele lógok, nem kell félnem, hogy esetleg megtámadnak a romák? Leszögezem, az én stílusom maradna ugyan olyan mint eddig, a szokásos, de mégis, ha vele mutatkozom, nem-e ismernek fel később..
És ha én bele szerettem egybe, de nem tetszik az életmódja, amiket csinál.. van esélyem, hogy feladja miattam ezt a szubkultúra irányzatot? Korral és nemmel írjatok légyszíves.
vissza vehet persze a kedvedért,eldobni aligha fogja,és igen benne van hogy te is kapsz,de nyilván megvédene téged amennyire csak tudna. :)
de nem valószínű hogy célpont leszel miatta,kivéve ha valami hasonló dolgot csinált.
hülyeség,nem kell ilyentől félni . Nekem ilyen volt a társaságom 14 éves koromban mert az exem is az volt . Mondhatni életem legjobb időszaka volt,imádtam velük lenni balhék és egyebek nélkül.
Éppenséggel az is lehet,hogy a srác fog változni az irányodba mármint öltözetben,felfogásban és hozzáállásban semmiképp ...
Igazából nem is attól félek, hogy akkor bántanak amikor vele vagyok, mert nem mernek belé kötni.
De ha mondjuk egyedül sétálok haza, nem-e figyelnek meg vagy valami. Vagy ennyire nem okosak?
1 nem fognak bántani
2 a pasidra fognak rámenni ezek nem okosak
3 viszont jobban félnek
4 te nem is látszódsz a szemükben ha nem vagy közvetlen vele
ha meg közvetlen vele vagy akkor 2
aztán nem átbaszni!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!