Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak minősül szerintetek? Mit csináljak, hogy higgyen Nekem?
A fiú barátnője az én legjobb barátnőm. Azt hiszi, hogy megcsalta velem a barátja/viszonya volt velem a következők miatt:
Decemberben egy járattal mentünk Londonig és akkor elaludtam a vállán, Snapchatre kitette a képet. Utána 2 napot még ott volt és elmentünk bulizni és amikor hívta a barátnője, én vettem fel.
Tegnap és ma nem voltam suliba és meglátogatott a srác, elkezdtünk sorozatmaratont tartani, meg utána medencéztünk. És a pánt nélküli bikinim volt rajtam és feltett rólunk egy képet az Instagramjára, amin úgy néz ki, mintha nem lenne rajtam semmi és azt írta mellé, hogy "amúgy van xy-on ruha", a haverjai meg elkezdtek poénkodni kommentekben.
Meg még novemberben volt egy kirándulás (a fiú az osztálytársam) és akkor együtt aludtunk, mert úgy alakult, de csak átölelt, nem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!