Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő férfiak! Utcán, buszon, suliban, bárhol tartózkodva ha "kanos" megjegyzéssel illetik a barátnőiteket, akkor mit tesztek?
Primitiv emberekkel egyszeruen nem foglalkozunk, ennyi.
Ha fizikai inzultus eri, akkor termeszetesen megvedem, de az hogy mondanak valami hulyeseget, az nem erdekel, es ot sem.
A hoborgest, az ilyen "leverem" tipusu reakciokat meg nevetsegesnek tartom.
Az ilyen típusú megjegyzések akkor szoktak elhanzani, ha a beszólogató tárgyként tekint a nőkre, és azt hiszi hogy valamiféle mgaslaton áll, ahonnan oszthatja az észt.
Nőként erre a legjobb válasz, ha láthatóan nem vagy zavarban, és nem félsz. Ha bármji pozitívat mondanak, erősítsd meg őket, mutasd ki hogy tisztában vagy az értékeiddel. Ha amit mond felkérés keringőre, akkor a legjobb válasz hogy "kedves tőled, de tudhatnád, hogy semmi esélyed".
Az, ha a lány párja erre kivágja a balhét, azzal csak azt éri el, hogy ráerősít arra a tényre, hogy a párjának nincs önrendelkezési joga, ő csak tulajdon.
Ami viszont ilyen esetben egy férfitól 10/10es, ha valami hasonlóan buján meleg beszólást intéz a primitív egyénhez, de természetesen halálkomoly pókerarcal. Ez a sajtá levében megfőzés klasszikus esete, és a lánnyal szemben is korrekt.
Nyáron történt a Balatonon,hogy a barátnőm mögött beszólt egy zülledt alak,hogy beteszem neked hátulról.
Megfordultunk és szakadtunk a röhögéstől:D
A barátomnak ideje sem lenne visszavágni ilyenkor, mert mire levegőt vesz én már beoltottam a tahót. :D De nem is baj, megvédem magam, és ezt ő is tudja.
Amúgy szituációfüggő, mit mondok:
- tudom, hogy szép vagyok, nem kell mondani - ezt büszkén, akár egy királynő
- lenézek a szerszámára és lenézően: ezzel?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!