Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Újra képbe került...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Újra képbe került az exem, miközben van barátom (? )

Figyelt kérdés

1 éve,pont tavaly ilyenkor összejöttem a legjobb barátommal,akivel előtte 4 évig barátok voltunk és egyben osztálytársak is vagyunk.2-3 hónap után semmitmondó sablondumákkal szakított velem. Fél évig beszédszünet volt köztünk. Nagy nehezen sikerült elfelejtenem és túl lépni rajta. Utána lett új barátom,akivel lassan fél éve együtt vagyok és nagyon szeretek..

Aztán idén szeptemberben újra elkezdtünk beszélgetni a volt barátommal,aminek nagyon örültem,mert iszonyatosan hiányzott,mint barát..Időközben sokkal jobban jóba lettünk,mint mielőtt összejöttünk volna..Voltunk közös bulikban is,ahol kicsit spiccesen ő is meg én is utaltunk arra,hogy még mindig tetszünk egymásnak..

Aztán 1-2 napja valami megváltozott..a srác nem ír,kerül,nem értettem mi a baja..Majd a llegjobb barátja elmondta,hogy újra elkezdett valamit érezni irántam,megbánta,hogy szakított velem,azt se tudja miért tette,és most elkerül,hogy el tudjon felejteni..A volt barátom nem tudja,hogy én ezt tudom..

Nem tudom mit tegyek..beszéljek vele úgy,mintha nem tudnék semmiről? Igazából azt sem tudom mit érzek..teljesen megkavarta az érzéseimet..most újra felcsillant a remény,hogy most újra együtt lehetek az első nagy szerelmemmel,de közben bennem van az is,hogy újra ugyanazt eljatsza velem,hogy 2-3 hónap boldogság,aztán megint ennyi volt.. Meg itt van a barátom,akit szeretek,és nem lenne szívem megbántani..

Ti mit tennétek a helyemben? Esetleg valami tanács?

18L

2015. jan. 15. 16:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Sose fogom megérteni, hogy tudtok ilyen szappanopera helyzetbe kerülni, na de mindegy.

Egyébként sokkal egyszerűbb mint gondolnád.

1, Vele akarsz lenni?

A --> igen = szakíts, hívd el randira, megoldva, B = nem

2, Szereted ( valóban ) a mostani pasid?_

A --> igen = hagyd a p*csába az exed ( nem véletlenül ex ) és maradj vele, B --> nem = szakíts, legalább nem raboljátok egymás idejét.

Az élet marha egyszerű amíg nem bonyolítjátok túl.

2015. jan. 15. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!