Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 lany 25 fiu. Mennyire talanalnak, lehet valami kozos jovo?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es ugy gondolom h megtalaltam eletem parjat. Mindenben kisegito kesz mindenre , sajat lakasa van , mindene megvan ami egy eletre kell, szivesen hozza is koltoznek mert itthon a napi veszekedesek ivaszat verekedes van(sajnos h leirom de ez van)s de ha kell fizetek hazbert ha kell csak mar koltozzek el otthonrol, mit csinaljak
2010. febr. 6. 23:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

a nagyszulok messze laknak (45 km)

nem fekudtem le vele es o sem akart velem. Igaz csak egyszer en akartam vele de visszautasitott azt mondta meg h korai. Voltak baratnoi a sajat korosztalyabol is csak nem tartott sokat a kapcsolat (nem az o hibaja)

Lakbert nem kell fizessek neki csak rendbe kell tartsam a hazat ( ne gondoljatok most azt h sokat kell takaritsak csak annyibol all h amit piszkolok vagy por van a szobamba en kell eltakaritsam s nem O ) amugy tisztasag van mindig nala

nem tudok donteni sajnos

2010. febr. 8. 09:28
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
rendes a csavo ;)
2010. febr. 8. 17:19
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

Ha 6 hónapig nem fektetett meg, akkor ott lehet valami komolyabb :D Amúgy nem értem mért kell rögtön oltani őket. Én is 15 voltam, a párom szintén 25 mikor összejöttünk. Azóta boldogan élünk együtt. Most vagyok 18, ő 28. Tehát nem kell rögtön hogy húú rohadt pedofil meg csak megdugni akar.

Kérdező: Én azt javaslom, ha mind ketten akarjátok, menj! Mielőtt a családod teljesen tönkretesz :/

2010. febr. 12. 12:50
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ne költözz hozzá!!!!!

Ki fog siklani az életed!

1. neked iskolában a helyed. Vagy azt akarod, hogy prostitúcióból élj majd?

2. én a te helyedben nem mennék oda valakinek csicskázni. 100%, hogy kihasználna. Te lennél a bejárónője, házi cselédje.Hidd el, előbb-utóbb bejáratna. 15 évesből könnyebben csinálnak hülyét, mint egy felnőttből. Szarakodhatnál otthon mindennel, semmid nem lenne, ő meg csak kényelmesen gyarapodna.

Neked nem az a dolgod, hogy úgy élj mint egy felnőtt, hanem az, hogy építsd a jövődet (iskola).

Soha ne függj másoktól!

Ja és azt soha se hidd el egy pasinak, hogy voltak női, de nem az ő hibájából lett vége!

Ezt ne hidd el.

Ne cseszd el az életedet!

L.25

2010. febr. 12. 12:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mért kell rögtön általánosítani? Azért mert 25 éves a faszi rögtön köcsög kell hogy legyen? Vannak normálisak is... Mint fentebb írtam a saját példámat. Ja és abban egyet értek: Iskolát NE HAGYD OTT!
2010. febr. 12. 12:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha dugni akar,azt már megtette volna!

Én 15évesen nem kötném le magam.Inkább szórakoznék és élvezném az életet!De te tudod,ahogy gondolod!:)))

Ha össze költözöl a pasival,kivánom neked,nektek legyetek nagyon boldogok!:)))

2010. febr. 12. 14:02
 17/22 A kérdező kommentje:

milyen bajotok van most mar. Dontes elott allok gondoltam h jo valaszokat kapok segitseget de pont forditva kaptam oltasokat , prosti leszek stb

a sulit nem hagyom , ha nem is leszek egyutt vele akkor is ott maradhatok nala hosszu ideig csak akkor nezzem el h mas csajokat is oda visz 4 szoba van a lakasban s lesz hely ameddig ott akarok maradni nem leszek sem bejaronoje semmije csak tartsam tisztaban a szobamat s amit piszkolok mossam el nem kell az ovet is elmossam eltakaritsam

sulit nem hagyom de ez volna a legjobb valasztas ha oda koltoznek az en velemenyem szerint

2010. febr. 12. 15:56
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem is menj hozzá. De mit jelent az, hogy "mennyire talanalnak" ?:S
2010. febr. 14. 09:02
 19/22 anonim ***** válasza:

amióta ez a kérdés kivan írva, azóta gondolkozom, h mit jelent az a szó, hogy "talanalnak"

ez van a kérdésben, nekem meg már az agyamra megy h nem jövök rá mit jelent....

kérdező, asszem 15 évesen még nem pasiznom kéne, pláne nem egy 25 évessel, ha még egy olyan szót sem tudsz összerakni, aminek 2 hete nemjövök rá az értelmére.

és ne az ékezetekkel gyere, mert ékezetekkel sincsen értelme.

2010. febr. 14. 11:46
 20/22 A kérdező kommentje:
talalnak - ez a szo kedves utolso elirtam bocsanat
2010. febr. 15. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!