Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 lany 25 fiu. Mennyire talanalnak, lehet valami kozos jovo?
a nagyszulok messze laknak (45 km)
nem fekudtem le vele es o sem akart velem. Igaz csak egyszer en akartam vele de visszautasitott azt mondta meg h korai. Voltak baratnoi a sajat korosztalyabol is csak nem tartott sokat a kapcsolat (nem az o hibaja)
Lakbert nem kell fizessek neki csak rendbe kell tartsam a hazat ( ne gondoljatok most azt h sokat kell takaritsak csak annyibol all h amit piszkolok vagy por van a szobamba en kell eltakaritsam s nem O ) amugy tisztasag van mindig nala
nem tudok donteni sajnos
Ha 6 hónapig nem fektetett meg, akkor ott lehet valami komolyabb :D Amúgy nem értem mért kell rögtön oltani őket. Én is 15 voltam, a párom szintén 25 mikor összejöttünk. Azóta boldogan élünk együtt. Most vagyok 18, ő 28. Tehát nem kell rögtön hogy húú rohadt pedofil meg csak megdugni akar.
Kérdező: Én azt javaslom, ha mind ketten akarjátok, menj! Mielőtt a családod teljesen tönkretesz :/
Szerintem ne költözz hozzá!!!!!
Ki fog siklani az életed!
1. neked iskolában a helyed. Vagy azt akarod, hogy prostitúcióból élj majd?
2. én a te helyedben nem mennék oda valakinek csicskázni. 100%, hogy kihasználna. Te lennél a bejárónője, házi cselédje.Hidd el, előbb-utóbb bejáratna. 15 évesből könnyebben csinálnak hülyét, mint egy felnőttből. Szarakodhatnál otthon mindennel, semmid nem lenne, ő meg csak kényelmesen gyarapodna.
Neked nem az a dolgod, hogy úgy élj mint egy felnőtt, hanem az, hogy építsd a jövődet (iskola).
Soha ne függj másoktól!
Ja és azt soha se hidd el egy pasinak, hogy voltak női, de nem az ő hibájából lett vége!
Ezt ne hidd el.
Ne cseszd el az életedet!
L.25
Ha dugni akar,azt már megtette volna!
Én 15évesen nem kötném le magam.Inkább szórakoznék és élvezném az életet!De te tudod,ahogy gondolod!:)))
Ha össze költözöl a pasival,kivánom neked,nektek legyetek nagyon boldogok!:)))
milyen bajotok van most mar. Dontes elott allok gondoltam h jo valaszokat kapok segitseget de pont forditva kaptam oltasokat , prosti leszek stb
a sulit nem hagyom , ha nem is leszek egyutt vele akkor is ott maradhatok nala hosszu ideig csak akkor nezzem el h mas csajokat is oda visz 4 szoba van a lakasban s lesz hely ameddig ott akarok maradni nem leszek sem bejaronoje semmije csak tartsam tisztaban a szobamat s amit piszkolok mossam el nem kell az ovet is elmossam eltakaritsam
sulit nem hagyom de ez volna a legjobb valasztas ha oda koltoznek az en velemenyem szerint
amióta ez a kérdés kivan írva, azóta gondolkozom, h mit jelent az a szó, hogy "talanalnak"
ez van a kérdésben, nekem meg már az agyamra megy h nem jövök rá mit jelent....
kérdező, asszem 15 évesen még nem pasiznom kéne, pláne nem egy 25 évessel, ha még egy olyan szót sem tudsz összerakni, aminek 2 hete nemjövök rá az értelmére.
és ne az ékezetekkel gyere, mert ékezetekkel sincsen értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!