Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 lany 25 fiu. Mennyire talanalnak, lehet valami kozos jovo?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es ugy gondolom h megtalaltam eletem parjat. Mindenben kisegito kesz mindenre , sajat lakasa van , mindene megvan ami egy eletre kell, szivesen hozza is koltoznek mert itthon a napi veszekedesek ivaszat verekedes van(sajnos h leirom de ez van)s de ha kell fizetek hazbert ha kell csak mar koltozzek el otthonrol, mit csinaljak2010. febr. 6. 23:18
1/22 anonim válasza:
Inkább kollégiumba költözz egyelőre!!
2/22 anonim válasza:
hülye vagy. és az a pasi is. szted mért egy 15 évessel kezdett? azért mert a asját korosztályában nemtud nőt felszedni. ez kicsit ijesztő, nem???
gondolkodj már.
3/22 anonim válasza:
15 évesen miből fizetnél lakbért? Szülői engedély nélkül nem költözhetsz el otthonról.
4/22 anonim válasza:
De elköltözhet ha nem jelentik be! De nem gondolom hogy ez a fiú olyan komolyan gondolja! Különben nem egy 15 évessel járna!
6/22 anonim válasza:
Gyereket nem akarsz tőle véletlenül?
7/22 anonim válasza:
miota jartok? lefekudtel mar vele? baratod mit szol ahoz hogy hozza szeretnel koltozni? nem artana vele is megbeszelni a dolgokat es hogy szamara ez menyire komoly.
8/22 A kérdező kommentje:
Koszonom az oltasokat
A baratom mondta h oda koltozhetek, s a nagyszulok segiteni akarnak anyagilag,
Meg nem fekudtem le vele szomszedok vagyunk a szuleivel csak o el koltozott s 6 honapja jottunk ossze kapcsolatban vagyunk
2010. febr. 7. 07:49
9/22 anonim válasza:
Fusssss!!!!!!!!!! Ez a legjobb megoldas hidd el koppintsd le 15(LANY) Latod nekem van eszem es veled egykoru vagyok :):) Annyi rendes jo veled egykoru srac van es neked pont egy pedofilba kellett szeretned???? Nem ertem a velem egykoruakat de tenyleg...Inkabb legyel egy jol meno ugyved es te sza*j a szajukba es ne ok a te eletedbe. Mert ez most az eletedre szart. Hidd el nah Pux
10/22 anonim válasza:
ha 6 honapja jarjtok es meg nem fektetett le talan komolyan gondolja. a nagyszulokhoz nem koltozhetnel inkabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!