Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolog chatelni?
Én másfél évet húztam le a chatponthun úgy, hogy suliban is chateltem órán, koliba hazaesve is, tanszobán is, tusolás után is hajnalig, aztán 3-4 órás alvással újra kezdődött a nap. Teljesen tönkretett, és ezt csak magamnak köszönhetem. Sokat tapasztaltam viszont az emberi kapcsolatok terén, komolyan. Jó, ha vannak szabályid, amikhez tartod magad chaten (pl. no privi, semmi személyes beszélgetés, stb)
Egy évre rá pedig (amikor is pestre kerültem) talizgatni ekzdtem pár arccal chatről, akikkel egy egész évet beszélgettem, privát nélkül, előszobában. Mindig ugyanazok a tagok jönnek fel, plusz néhány vendég, de akkor is megismeritek egymást, akaratlanul is. Legjobb barátom is chatről van, plusz a mostani kapcsolatom is ott kezdődött, noha nem kerestem társat fenn. Aztán valahogy úgy alakult, hogy szerelem lett egyik sörözéses este.. :)
Van sok pozitív vonása a chatelésnek, de igazán csak a tapasztaltak látják át az egész ott levő rendszert/isemrik az embereket/2sorból emgállapítják a kamusokat, stb. A tapasztalatlanok pedig még át fognak esni pár tűzkeresztségen ahhoz, hogy végleg megutálják a chatet és soha többé ne menjenek fel, vagy épp ellenkezőleg: menedéket találnak ott egy hosszú suli+ melós nap után, kezelni tudván az ott levő szitukat.
19/L
Egy félig-chatfüggő lány
ma 21:40
hát igen igaz ,de hál istennek én nem szoktam rá a chatre , de volt hogy én hülyitettem másokat , meg ellentétes nemü szerepben írogattam ! igy visszagondolva szánalmas dolog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!