Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30. Szuletesnapra ez gaz ajandek?
Figyelt kérdés
Baratomnak lesz 30. Szuletesnapja februarban, es azt talaltam ki, hogy vennek neki egy olyan kabatot amit regota szeretett volna. Ez gaz egy "kulonleges "30. Szuletesnapra? Lett volna mas otletem is, ami elektronikai cucc, de arra nincs keretem sajnos, a kabatot pedig egy nemet oldalon akciosan megtalaltam:) a masik kerdes, hogy februari szuletesnapja miatt, erdemes e meg kabatot vennem neki, tudja meg iden hasznalni? Igaz benne van az is h jovore is lesz tel, de nah, ki varna addig ha tetszik neki az a ruha... koszi a valaszokat!2015. jan. 14. 18:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem meg marciusban is fogja tudni hordani es ha nem annyira vastag akkor meg aprilisban es utana ujra oszel szoval szerintem jo lesz foleg ha vagyik is ra.
2/4 anonim válasza:
egynek jó,nem különleges,átlagos,semmilyen.30-at illik gyomormosásig bulizni.Úgy mint a 20at pl.
3/4 anonim válasza:
Egy kabátot azért nem ártana felpróbálni mielőtt valaki megveszi. Rizikós.
Helyedben néznék más ajándék után.
4/4 A kérdező kommentje:
Masodik: igen sajna elegge, targyilagos bar mondom regota szeretne ilyen kabatot. Karacsonykor sajnos lelottem ket dolgot is, amibol az egyik egy tok egyedi dolog volt amit en keszitettem neki ..:-) mas sajat otletem nincsen amit szepen meg lehetne csinalni, es jo dolog is..:-(
Harmadik: igen picit rizikos, bar vannak ilyen markaju cuccai igy meretben tudom hogy mekkora kellhet neki.. kinezetre meg hat en ismerhetem es remelnem hogy tetszene neki a kabat de ahogy elneztem ruha vasarlas kozben szerintem igen:-D
2015. jan. 14. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!