Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan évek után még lehetséges a szex egy kapcsolatban? Miután látod a hülye és idegesítő szokásait is?
Ja amúgy tudni kell, hogy nem vagyok házasság-párti. Voltaképpen bármelyik pasi álma lehetnék ezzel a hozzáállásommal :D
Sokáig hozzá akartam menni, akkor ő ódzkodott tőle, aztán szépen lassan "ráneveltem" magam arra, hogy okés, nem vesz komolyan. Közben meg komolyan vett, csak nem tudott a semmibe beletervezni. De most mindketten fejezzük a sulit, ő már munkát is kapott, mondta, hogyha terhes lennék, jöhetne a baba, de most meg én érzem úgy, hogy nekem nem kell... lányok, remélem, ti jobban értitek a kusza gondolataimat, érzéseimet... hiába, mi már csak ilyenek vagyunk :)
4es válaszolónak igaza van. Egyáltalán van értelme? Úgyérzem te vagy a ludas a szex dologban,gondolom a párod szeretne veled együtt lenni. Két dolgot tehetsz 1:ha valóban olyan rendes inteligens pasi akkor megpróbálod megtartani. És más vizekre terelni a sexualitást.
2: mivel a szex a vonzalomnak a szeretetnek egyfajta beteljesülése, és te nem érzel iránta ilyen vágyat akkor feleslegesen húzod az idejét hagyd elmenni.
Olyan volt mint az öcsém, ő sem feküdt le a barátnőjével sokáig kis ari :) Kíváncsi vagyok most hogy "belejött" a pasid te meg óckodsz a vele való szextől meddig bírja :)
Azon elgondolkoztál már, hogy más pasival menne-e?
"Miután látod a hülye és idegesítő szokásait is?"
-érdekelnének ezek a szokások?
Az hogy miért nem kívánod szerintem nem fontos.
tegyél fel magadnak párkérdést:
-meddig fogod kibírni szex nélkül?
-szerinted ő meddig bírja ki?
-mit fogsz tenni ha jön valaki aki tetszik neked, aki iránt ismét szexuális vágyat érzel ami meglehetősen erős lesz xx idő után? Megcsalod? Ezt érdemli?
-végül amit a 17es válasz adó nagyon helyesen feltett a legfontosabb :hogy érzed más pasival -legyen akárki aki jelen pillanatban tetszik neked- menne a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!