Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! 6orat utaznatok szimpla szex erdekeben ami nem is biztos, hogy osszejon az adott novel?
Figyelt kérdés
szoval nem is biztos,hogy lefekszik veletek a no,ha jottok is!
Ilyen esetben,lehet,hogy vannak erzelmek is a pasi reszerol ha 6orat utazik?
2015. jan. 14. 14:05
11/16 anonim válasza:
Hat óra csak egy irányba, nos, az már túl van a fájdalom küszöbömön. A maximum nekem 5 óra volt, de az is oda-vissza, és akkor még biztos is lehettem abban, hogy lesz szex meg finom vacsora stb. De ezt is meguntam néhány hónap után. Közelebb is vannak csajok, fölösleges annyi időt és energiát erre pazarolni...
12/16 anonim válasza:
Szerintem vannak érzelmek is, meg a remény. Én tuti, hogy nem utaznék 6 órát csak azért, hogy aztán hazajöjjek.
14/16 anonim válasza:
Én barátnőm még csak 16 éves, de annyira szeretem, hogy szerintem még sokkal több órát is utaznék csak hogy láthassam ... :) 20f
15/16 anonim válasza:
én most is pl. utaztam nemrég, és nem is bántam meg, megnyugtattam a lelkemet, h én megtettem mindent, nem kapok második esélyt.
16/16 anonim válasza:
Sokat utaztam már szerelemért, csajokért! Ha hülyemód szerelmes a pasi elmegy sex nélküliért is a világ végére!
200km-t már sokszor tetem meg nőért. Ha nincs sex, és valaki igér, szép, vonzó, a világ végére is elmennék, ha tehetném. Persze ha ezért nem tudok majd kenyeret venni!? Elgondolkodtató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!