Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szoktatok infantilisen viselkedni a kapcsolatotokban?
A barátommal (20/L 27/F) ha egyedül vagyunk, sokszor gügyögünk, eljátszuk, hogy a kiskutyája vagyok, és semmit nem tudok a világról, megvakargatja a fülem tövét meg ilyenek.
Egyébként a való életben mindketten érett felnőttek módjára viselkedünk, vállalunk felelősséget a döntéseinkért, és a kapcsolatunk szerintem teljesen egészséges (ezt leszámítva?)
Nekünk így jó, nagyon jól elszórakoztatjuk egymást, de kíváncsi vagyok arra, hogy másnak is vannak e hasonló játékai, kedvenc szavai.
Nincs ezzel gond, szerintem poén.
Mi pindur-pandúrosat játszottunk. A két cici volt Sziporka és Csuporka, a punci volt Puszedli, a farkam meg Mohó Jojó.
Óóó, de még mennyire :D itthon kettesben nagyon sokat bolondozunk meg játszunk, bábozunk a plüsseimmel, macskahangokat adunk ki magunkból, kislányhangon csacsogok hozzá, szóval van jó néhány hülyeségünk :D és persze kifelé teljesen komolyan viselkedünk, a páromból ki sem néznék az emberek, mennyire el tudja magát engedni itthon :D De szerintem ez így jó, ha minden párnak megvan a közös kis világa, közös viccekkel meg játékokkal :)
25/l, 29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!