Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány év járás után költöztetek össze a párotokkal? és hány évesek voltatok? Lett valami változás a kapcsolatotokban utána?
köszi a válaszokat :)
20/L
Mi tíz hónapja voltunk együtt, amikor összeköltöztünk. Azóta eltelt öt hónap, nekünk nagyon jót tett, én is sokkal nyugodtabb vagyok, amióta vele élek, és a kapcsolatunk is még szorosabb lett.
25/n
#4-es vagyok, előbb elküldte,mint leírtam volna :D
Szóval az elsőnél körülbelül 2,5 év után költöztünk össze (rögtön a középiskola után). A gondok igazán 1,5 év után jelentkeztek, szétköltöztünk, majd újra megpróbáltuk, akkor 6 hónapig sikerült együtt lakni, majd végleg szakítottunk.
A mostani kapcsolatban 1,5 éve voltunk együtt amikor összeköltöztünk és most fél éve lakunk együtt. Eddig minden jól működik.
25N
1 férfival költöztem össze életemben:) 25 évesen. Ő nem sokkal később töltötte a 22-t. Úgy időzítettük, hogy az első évfordulónkon már együtt éltünk. Június elején van az évforduló, és május végén kezdtük el elhozni hozzám a cuccait. Ami kb 3 nap volt.
Mivel előtte is nagyon sok időt töltöttünk együtt, nem hozott semmi változást azon kívül, hogy végre nem kellett 1 éjszakát sem külön töltenünk. Már alig vártuk.
A nagyobb változás összeköltözés után fél évvel volt: akkor házasodtunk össze:) Ennek már több mint 3 éve, és azóta is boldogan élünk. 28N
mi pár éve, decemberbe ismertük meg egymást.
mivel az ország másik felén éltünk, 1 hetet nála töltöttem és mivel éreztük mindketten, hogy több lesz mint egy laza kapcsolat,
januárba ( 3 hét ismertség után) költöztem hozzá :)
Abban az évben júliusban kérte meg a kezem.
Következő év májusában házasodtunk össze!
Én 22L most ő pedig 31 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!