Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mire való ez az álszent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mire való ez az álszent duma?

Figyelt kérdés

A közelmúltban besikerült pár olyan csaj, akinek barátja van meg férje,aztán mindegyiktől ezt a süket dumát hallgattam a szex után, h jaj hát mert nem törődik vele a barátja meg a férje, aztán most nem értem h most ennek mi köze van ahhoz h velem lefeküdtek??miért nem lehet megmondani h na bejött nekem a srác aztán dugtunk egyet??? mert h tőlem nem kapnak törődést az biztos:P megy az sms h mikor ér rá,lemegyek, dugunk egyet mert többre nincs idő aztán hello:)

Bezzeg mikor az ember meg szexpartnert akar akkor meg jön a duma, h nekik nem elég a szex, nekik több kell, ilyenkor meg mindegy:S

2010. febr. 6. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem szívesen beszélek a nők ellen, mivel én is az vagyok, de rengeteg az ilyen pics@...megérdemlik :)
2010. febr. 6. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
39%

kérlek szépen ez úgy működik, h amikor egy kapcsolatban levő nő megismerkedik egy másik pasival, és annak a pasinak bejön a csaj, akkor elkezd neki udvarolni, bókolni, megpróbálja felszedni. ez máris t9rődés, mivel akivel kapcsolatban élnek, az már nemcsinál ilyeneket.

a másik, hogy amikor dugnak egyet, annak az előzményei, és a dugás, az teljesen más, mint otthon azzal aki már hosszú ideje a párunk. azért más, mert új, és mert mindenki másképp viszonyul egy friss dugáshoz, mások az érzések, pont olyanok, amik otthon már nincsenek meg, ha azzal jön h nemtörődik vele a barátja.

naszóval, akár hiszed, akár nem, megkapják a törődést, csak az nem olyan törődés, amire te gondolsz. te egy hiányt pótolsz bennük, amit ők törődésnek hívnak. mégpedig azért, mert olyanokat kapnak meg tőled, amit a csajok csak régen kaptak, amikor még éppen összejöttek a párjukkal.

na érted?:D

24L

2010. febr. 6. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Nőknél inkább érzelmibb a dolog, még akkor is ha jól megdugják őket. Én is már nagyon vágyom rá, hogy törődjek velem és néha összekeverem mire is van igazából szükségem. Szexel lehet pótolni egy minimális szintű szeretetet.
2010. febr. 6. 19:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem akkor is álszent dumának tűnik,na midnegy ezek szerint jó befektetés egy foglalt csaj,két szép szót szólsz hozzá és szexpartner lesz belőle:D
2010. febr. 6. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

igen, de csak azoknál működik, akiknek bejössz és régóta vannak már a párjukkal. na persze náluk sem 100%, csak akinél van egy kis gubanc. de a hosszabb kapcsolatokban ált van gubanc.

2. voltam

2010. febr. 6. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

A kérdezőnek igaza van!

Álszent süketelés az egész! És szánalmas! Perszeee, mert nem kapott szeretetet, bla bla....de milyen érdekes, ha a pasi k*r félre, na arra már nincs mentség. Röhej az egész. Csak a lúzerek sz*pják be ezt a "szeretethiány" szöveget. Ha valakiek szeretethiánya van az a párjával próbál javítani, vagy megsimogat egy macit. Egy k*rásnak konkrétan nem sok köze van a szeretethez, inkább csak a testi vágyakhoz.

2010. febr. 6. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:

19.36, te pasi vagy?

itt más szeretethiányról van szó, nem olyanról, h hiányzik egy fejsimogatás...:D de igazából erre nem a szeretethiány a megfelelő szó, ezt csak azok használják, akik szépen akarják tálalni a dolgot.

2010. febr. 6. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Az is sokat számít, hogy valaki tudja magáról, hogy legalább megdugni jó, vagy még arra se.
2010. febr. 6. 19:41
 9/11 anonim ***** válasza:
46%

"19.36, te pasi vagy?"

Igen, eltaláltad. Amúgy én is arról beszéltem amiről te, csak másképpen. Bocsi, nálam a szeretet, a szerelem és a szex 3 különböző fogalom és nem kevergetem összevissza, mert tisztában vagyok a fogalmukkal. Épp ezért egy testi gerjedelemre nem mondom azt, hogy szeretet, vagy köze lenne bármilyen szinten is a szeretethez. És ez az álszentség az egészben. Hogy mindenki tudja miről van s ó, csak néhány hülyelány úgy akarja tálalni, mintha ő ártatlan lenne, vagy legalábbis kevésbé direkt elkövetője a megcsalásnak, szinte már áldozat - és ezért álszent.

2010. febr. 6. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
uh, 19:36 ... lány vagyok, de igazat kell adnom, szívemből szóltál.
2010. febr. 6. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!