Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mire való ez az álszent duma?
A közelmúltban besikerült pár olyan csaj, akinek barátja van meg férje,aztán mindegyiktől ezt a süket dumát hallgattam a szex után, h jaj hát mert nem törődik vele a barátja meg a férje, aztán most nem értem h most ennek mi köze van ahhoz h velem lefeküdtek??miért nem lehet megmondani h na bejött nekem a srác aztán dugtunk egyet??? mert h tőlem nem kapnak törődést az biztos:P megy az sms h mikor ér rá,lemegyek, dugunk egyet mert többre nincs idő aztán hello:)
Bezzeg mikor az ember meg szexpartnert akar akkor meg jön a duma, h nekik nem elég a szex, nekik több kell, ilyenkor meg mindegy:S
kérlek szépen ez úgy működik, h amikor egy kapcsolatban levő nő megismerkedik egy másik pasival, és annak a pasinak bejön a csaj, akkor elkezd neki udvarolni, bókolni, megpróbálja felszedni. ez máris t9rődés, mivel akivel kapcsolatban élnek, az már nemcsinál ilyeneket.
a másik, hogy amikor dugnak egyet, annak az előzményei, és a dugás, az teljesen más, mint otthon azzal aki már hosszú ideje a párunk. azért más, mert új, és mert mindenki másképp viszonyul egy friss dugáshoz, mások az érzések, pont olyanok, amik otthon már nincsenek meg, ha azzal jön h nemtörődik vele a barátja.
naszóval, akár hiszed, akár nem, megkapják a törődést, csak az nem olyan törődés, amire te gondolsz. te egy hiányt pótolsz bennük, amit ők törődésnek hívnak. mégpedig azért, mert olyanokat kapnak meg tőled, amit a csajok csak régen kaptak, amikor még éppen összejöttek a párjukkal.
na érted?:D
24L
igen, de csak azoknál működik, akiknek bejössz és régóta vannak már a párjukkal. na persze náluk sem 100%, csak akinél van egy kis gubanc. de a hosszabb kapcsolatokban ált van gubanc.
2. voltam
A kérdezőnek igaza van!
Álszent süketelés az egész! És szánalmas! Perszeee, mert nem kapott szeretetet, bla bla....de milyen érdekes, ha a pasi k*r félre, na arra már nincs mentség. Röhej az egész. Csak a lúzerek sz*pják be ezt a "szeretethiány" szöveget. Ha valakiek szeretethiánya van az a párjával próbál javítani, vagy megsimogat egy macit. Egy k*rásnak konkrétan nem sok köze van a szeretethez, inkább csak a testi vágyakhoz.
19.36, te pasi vagy?
itt más szeretethiányról van szó, nem olyanról, h hiányzik egy fejsimogatás...:D de igazából erre nem a szeretethiány a megfelelő szó, ezt csak azok használják, akik szépen akarják tálalni a dolgot.
"19.36, te pasi vagy?"
Igen, eltaláltad. Amúgy én is arról beszéltem amiről te, csak másképpen. Bocsi, nálam a szeretet, a szerelem és a szex 3 különböző fogalom és nem kevergetem összevissza, mert tisztában vagyok a fogalmukkal. Épp ezért egy testi gerjedelemre nem mondom azt, hogy szeretet, vagy köze lenne bármilyen szinten is a szeretethez. És ez az álszentség az egészben. Hogy mindenki tudja miről van s ó, csak néhány hülyelány úgy akarja tálalni, mintha ő ártatlan lenne, vagy legalábbis kevésbé direkt elkövetője a megcsalásnak, szinte már áldozat - és ezért álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!