Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom folyton lányokkal beszélget facebookon, hogyan hagyjam figyelmen kívül?
Régebben hülyeségnek tartottam, hogy ez zavarjon, de az utóbbi időben elkezdett bosszantani, amikor egy csomót kellett várnom, hogy írjon, mert rajtam kívül még 3 lánnyal beszélgetett. Lehet hogy gyerekes, de zavar.
2 éve vagyunk együtt. És le@arom hogy bunkóság ha lepontozok valakit, de aki nem ide illőt, vagy sértőt kommentel, azt lepontozom, és utána sírhattok. Akárhányszor kértem a kérdésben hogy ne írjanak bunkóságot, mindig jöttek.
18/L 20/F
Lehet én vagyok feltekeny típus, de nekem nem tetszene!
Mint mondtam,én sem vágyom más férfiak társaságára, így nem tudnám megérteni, neki miért van szüksége làny"baratokra",ráadasul többre is.
Persze ez én vagyok.
De vagy abbahagyná,vagy én hagynam őt..
Okos vagy...
Skypon nem csak videohivni lehet... de mindegy
Miert baj az ha vannak lanybaratai? Nyilvan okkal veled nem pedig veluk!
Én nem voltam féltékeny típus...egy pár hónapja lettem az
Na nemmondod? :D tudom, hogy ki lehet kapcsolni a videót, de mindig erősködik, hogy kapcsoljam be a videót, vagy kilép skypeból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!