Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyomorforgatóan büdös a barátnőm szája. Hogyan célozzak rá?
ez gagyi... nem is értené, max rákérdezne hogy miért? akkor meg már így is úgyis elmondod.
Simán mond el azt ennyi, persze ne bunkón, hogy "azzmeg urva büdös a szád, csináljál már vele valamit te pöcegödör azzmeg"
Kellemetlen szájszagod van a fokhagymátol, légy szíves ne lehelj rám, ne köpj le és a farkam se vedd a szádba.
Ezt megmondod neki, aztán el is van intézve a dolog.
Nehéz kérdés, de szerintem egy kapcsolaton belül azért ezt meg lehet beszélni a másikkal.
Nálunk olyan probléma volt, hogy a párom nagyon izzadékony és hiába használ rendesen dezodort, sokszor az egész napos meló vagy egy-egy fárasztóbb edzés után csak-csak megérzi rajta az ember.
Mondtam neki, hogy arra gondoltam, vegyünk másfajta dezodort, próbálja ki azt is, mert amit most használ, az ahhoz az intenzív élethez, amit jelenleg él, szerintem egy kicsit gyenge. Nem vette magára, nem sértődött meg. Elmentünk és választottunk neki egy másik márkát közösen, spay helyett most már gélt használ, ez a márka hatékonyabb és tartósabb is, azóta nincs ilyen probléma. :)
Szerintem ezt meg kellene tudnotok beszélni. Ez neki is kínos, hogy büdös a szája és összesúgnak mögötte az emberek, de nem biztos, hogy szegény lány ugyanúgy érzi a szagát. Ezért kellene szólni neki, és te vagy a párja, mégis ki szóljon neki, ha nem te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!