Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a környeze...

Mit lehet tenni, ha a környezetünkben valaki gyomorforgatóan büdös?

Figyelt kérdés
Már hánytam is a szagától, annyira büdös. Egyszerűen gyomorforgató, de nem állunk közeli kapcsolatban, sőt, egyáltalán nem kedvelem. Szóval én nem közölhetem vele, mert csak kötözködésnek venné, pedig mindenki émelyeg tőle, undorító a pasi. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?

2014. júl. 28. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam ilyen helyzetben, de elgondolkodtam rajta, mit tennék. Írénk neki egy névtelen levelet és feladnám postán. Abban udvariasan leírnám, hogy bocs, de nagyon kellemetlen szagod van, a környezetedben mindenkit zavar, de senki se szeretne megbánatni hogy a szemedbe mondja. Mosakodj!
2014. júl. 28. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Ha ez hatástalan maradna, akkor elkerülném óriási ívben a továbbikaban.
2014. júl. 28. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Van sajnos, két helyen is volt egy-egy ilyen kolléga.

Az egyikkel beszéltek, a közvetlen főnöke és a közeli munkatársa is, de hatástalan, mert szerinte nem volt probléma. Ha valaki ezt nem ismeri be és szerinte a környezetével van a gond, akkor ott nem tudsz mit tenni.

Maradt az, hogy elkerültük.

2014. júl. 28. 20:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egy irodában kell vele dolgoznom, nincs menekvés, max ha felmondok :( Így a munkámra sem nagyon tudok koncentrálni mert reggeltől estig émelygek miatta. Nem voltam még ilyen helyzetben, egyedül nagymamám volt büdös, de nála amiatt volt ez, mert már olyan öreg volt, hogy alig tudott mozogni, a végén már tolószékben volt, nála megértettem hiszen örültünk, hogy velünk van még (92 évesen ment el ). De ennek a csávónak nincs semmi mentsége, egy igénytelen tróger, csöpög a zsír a hajából már kb, a ruháit sem váltja, mégis el kell viselnem. Csak azt nem tudom, hogyan? Vagy mit lehetne tenni? Láthatóan nem érdekli, hogy full igénytelen, fogat sem most, és sokszor cefreszaga is van...
2014. júl. 28. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
az nem tetszik amit az első írt? szerintem tök jó ötlet!
2014. júl. 28. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, takarító volt a csávó. Először célzatosan megajándékoztuk tusfürdővel, a férfi kollégákat megkértük, magyarázzák el neki, mire is való. Mivel ez hatástalan volt, küldöttséget menesztettünk a főnökhöz, és ki is lett rakva a szűre. Szóval, sztem szervezd össze a kollégáidat, és álljatok a sarkatokra. Nem vagytok kötelesek eltűrni. Nem is értem, irodában hogy lehet ilyet alkalmazni. Aki felvette, annak nem volt szaglása????
2014. júl. 28. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Írjatok neki egy névtelen levelet, ahogy az első válaszoló tanácsolta. Ha nem használ, látványosan kerüljétek el.

Nekem legutóbb 2 hete volt szerencsétlenségem szagolni egy eszméletlenül büdös srácot, továbbképzésen voltunk és hazafelé a 9 órás vonatútra épp mellém bírt ülni...

komolyan olyan szag áradt a testéből, hajából, hogy kedvem lett volna megkérdezni tőle hogy ember, neked nincs szaglásod vagy direkt vagy ilyen büdös, ezzel védekezel a ragadozók ellen? Kb. csak a Voldemort tudott volna mellette ülni, mert neki nincs orra. Egy idő után mindenki elült a közeléből, kinyitottuk az ablakokat és hangosan mondogattuk, hogy halálszag van az egész kocsiban...egy idő után a srác megszagolta magát és csodás módon az út vége felé egy dezodort is elővett.

Ha a kollégákkal látványosan kimutatjátok, hogy ti bizony érzitek a szagát, fel fog neki tűnni. Ha letojja, az már nagyobb gond, ilyenkor a legjobb ha összeálltok és beszéltek a főnökkel.

~M.

2014. júl. 28. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer kórházban voltam mikor áthelyeztek egy másik szobába,és a mellettem lévő ágyon egy valószínűleg születésénél fogva nagyon kellemetlen testszagú emberke feküdt,akinek fürdés után is borzasztó szaga volt.Én mondtam neki hogy elviselhetetlen a szaga, de egyszerűen nem lehetett mit csinálni,el kellett viselni.ÉS még a fürdés sem használt.Én azon gondolkodtam,hogy le kéne önteni benzinnel és meggyújtani, vagy legalább is agyonverni mert közösségbe igy nem lehet létezni.És elalváskor volt a legrosszabb mert hiába fordultam a másik oldalra ,akkor is tisztán éreztem a szagot.Egy hét után feladtam,kikértem magam a kórházból.Utána még hónapokig bennem volt az az élmény, az a szag az orromban,nem bírtam kitörölni,és mintha rám is átragadt volna úgy kezdtem érezni.Szóval van ilyen,tényleg létezik.
2014. júl. 28. 22:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Én azokat nagyon sajnálom, akik betegség miatt büdösek, nagyon rossz lehet nekik. De a kollégám nem hinném, hogy betegség miatt bűzlene, mert ha így volna, akkor fürdene, csak éppen egy óra múlva már büdös lenne. Neki viszont zsíros a haja is, büdös a szája is, ugyanabban a ruhában jár napokig, kövér is, hosszú szakálla is van, ami szintén büdös...Egyébként informatikus, és látszik rajta, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy néz ki. Képzelem, milyen hónaljkutyája lehet, ha a szakálla is csak nó össze-vissza, meg a haja is, persze mosni már nem mossa. Szóval aki beteg, azt én nagyon sajnálom, de itt nem erre tippelek ezek alapkán, ez puszta igénytelenség és gusztustalanság. Amúgy sem bírom a fejét, mert sz@r a humora is, fársztó is, okoskodó is, de ettől a szagtól meg gusztustalanságtól még taszítóbbnak látom az egész figurát, és már az is felbosszant, ha meglátom...
2014. júl. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!